Κώστας Κιμούλης: «Αν δεν σου αρέσει αυτή η δουλειά, καλύτερα να μην την κάνεις»
Showbiz

Κώστας Κιμούλης: «Αν δεν σου αρέσει αυτή η δουλειά, καλύτερα να μην την κάνεις»

Ο Κώστας Κιμούλης είναι ο αδερφός του Γιώργου Κιμούλη. Έκανε πολλά πετυχημένα σήριαλ που μπορεί οι παλιοί να μη θυμούνται και οι νέοι να μην γνωρίζουν.

«Ευτυχώς όμως υπάρχει, και το youtube» τόνισε στο Χάι.

-Θα μου πεις μερικούς τίτλους;

«Θυμάμαι το «Οι μεν και οι δεν». Ήταν το δεύτερο ή το τρίτο σήριαλ: Ξεκίνησα για να δουλέψω σαν βοηθός σκηνοθέτη, αλλά την ημέρα που ήταν να ξεκινήσω, ο σκηνοθέτης ήταν και ο πρωταγωνιστής, κι έτσι ανέλαβα εγώ. Πήγε τρία χρόνια, 120 επεισόδια και ήμουν ο τηλεσκηνοθέτης. Πολλές φορές και σαν ηθοποιός σε κάποιους ρόλους που επινοούσαμε και πετάγαμε μέσα εμβόλιμα. Με τα άτομα του σήριαλ ζούσαμε 10 ώρες τη μέρα μαζί, κι έτσι βγαίναμε κι έξω σαν παρέα. Έβλεπε λοιπόν ο Χάρης κάποιον παράξενο χαρακτήρα και ζητούσε να τον κάνω. Γράφαμε ένα σενάριο και τον έκανα.»

-Άλλα σήριαλ που έκανες και είχαν επιτυχία;

«Μετά κάναμε τον «Κακό βεζίρη» στο Mega και κράτησε ένα χρόνο. Κάποιοι θεατές κάνανε σαν τρελοί γι' αυτό και σε κάποιους δεν άρεσε καθόλου. Το «θα σε δω στο πλοίο» πού έπαιξε στον Άλφα και «Η νταντά» που παίζεται ακόμα σε επανάληψη.»

- Μπήκαν λοιπόν στη ζωή σου πετυχημένα σήριαλ και σου άλλαξαν τη ζωή;

«Αναγκαστικά. Γιατί, αν δεν σου αρέσει αυτή η δουλειά, καλύτερα να μην την κάνεις. Ακόμα κι όταν το 1991 είχα παντρευτεί, η γυναίκα μου δεν ήξερε τι σημαίνει μοντάζ. Έλεγα θα γυρίσω στις 8 και γύριζα 1. Της είπα να έρθει από κοντά να δει σημαίνει. Όταν λοιπόν ήρθε, ρώτησε αν αυτό ήξεραν να το κάνουν οι Γερμανοί στους Εβραίους. Είναι ένα μεγάλο μαρτύριο, γιατί μπορεί να μείνεις για τρεις ώρες σε μια λέξη που είναι δυο δευτερόλεπτα που θα δει ο θεατής.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved