Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με έχουν απορρίψει αρκετές φορές»
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με έχουν απορρίψει αρκετές φορές»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μεταξύ άλλων, έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Τι γεύση της έχει ο χώρος της μόδας;

«Μου έχει αφήσει μια πολύ γλυκιά γεύση. Ήταν η ζωή μου αυτό το πράγμα, με τρέλαινε, μου άρεσε, ήταν αδρεναλίνη, ήταν κάτι πολύ όμορφο. Τόσα χρόνια δεν είχα κανένα παράπονο» τόνισε στο Ciao.

-Σε έχουν απορρίψει ποτέ;

«Φυσικά και με έχουν απορρίψει αρκετές φορές, αλλά ποτέ δεν με ενόχλησε γιατί ξέρω πως δεν γίνεται να κάνουμε για όλα. Κι η απόρριψη μέσα στο παιχνίδι είναι»

-Σεξουαλική παρενόχληση έχεις δεχτεί;

«Στη δουλειά μου, δηλαδή στο μόντελινγκ, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Μπορώ όμως να σου πω ότι έχω ζήσει σε-ουαλική παρενόχληση στην πρώτη δουλειά που έκανα 14 ετών η οποία ήταν να μοιράζω φυλλάδια στο δρόμο·· και ο υπεύθυνος που μας έδινε τα φυλλάδια, ένας άντρας 40 χρόνων, μου την έπεσε! Με το που Βγήκα στη ζωή και στη δουλειά, έφαγα το πρώτο μεγάλο χαστούκι. Και λες «μα, είναι δυνατόν; Ο μπαμπάς μου είναι πιο μικρός από σένα». Τρελαίνεσαι. Λες «σε τι κόσμο ζω»; Εννοείται ότι έφυγα κατευθείαν και έχασα τη δουλειά. Δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψω με έναν τέτοιον άνθρωπο. Θα μπορούσε άνετα να έχει παιδί στην ηλικία μου. Αυτό είναι ανώμαλο. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved