Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους
Showbiz

Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Η πιο ευτυχισμένη μέρα για την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Bruno Cirillo. Το ζευγάρι έκανε τον θρησκευτικό του γάμο και φυσικά το… «έκαψε» μαζί με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και δικούς του ανθρώπους.

Παρανυφάκι στον γάμο ήταν η κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Μάλιστα η Bruno Cirillo βλέποντας την ηθοποιό να τον πλησιάζει ντυμένη νύφη, συγκινήθηκε και δάκρυσε.

Το γλέντι έγινε στο Άλσος Νυμφών. Οι νεόνυμφοι χόρεψαν τον πρώτο τους χορό με ένα τραγούδι που ήταν σε αγγλικό και ιταλικό στίχο και ήταν το αγαπημένο του γαμπρού. Έκοψαν την τούρτα μαζί με την κόρη τους και την πρώτη μπουκιά από το κομμάτι την έδωσε ο Bruno στην Μαρία Ροζάρια.

Είχαν μοιραστεί σε όλα τα τραπέζια μικρά βεγγαλικά και την ώρα που χόρευε το ζευγάρι, τα βεγγαλικά αυτά ανάψανε. Στα μέσα του τραγουδιού μάλιστα φώναξαν και την κόρη τους, την πήραν αγκαλιά και χόρεψαν τον υπόλοιπο χορό οι τρεις τους.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε για αρκετή ώρα. Οι μπομπονιέρες ήταν Plexiglass που κάθε μία είχε και διαφορετικά μηνύματα για τον καθένα.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved