Θάνος Καλλίρης: «Έχω κάνει πολλά λάθη στην καριέρα μου»
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Έχω κάνει πολλά λάθη στην καριέρα μου»

Ο Θάνος Καλλίρης παραδέχεται ότι έχει κάνει πολλά λάθη στην καριέρα του, τα οποία και θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

-Κάνατε καλή διαχείριση όσων σας δόθηκαν;

«Θεωρώ ότι έχω κάνει πολλά λάθη στην καριέρα μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα τα ξανάκανα! Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Δέχτηκα και μαχαιριές, αλλά δεν έχω παράπονο. Μου έτυχαν και καλά πράγματα. Εγινα διάσημος, έβγαλα λεφτά... Τα κατάφερα στη ζωή μου. Θα ήθελα όμως να έχω κάνει καλύτερα πράγματα. Στο τέλος της μέρας πάντα βλέπω τα θετικά. Και στα προσωπικά θα μπορούσα να μην έχω χωρίσει... Τζόκερ είναι να βρεις μια σχέση που να μπορείς να τη διαχειριστείς και να σε διαχειριστεί. Οικονομικά έκανα καλή διαχείριση, αλλά βρέθηκα σε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της κρίσης. Δεν καταστράφηκα, αλλά αντιμετώπισα δυσκολίες» τόνισε στην Espresso.

-Όταν κόπασε η δόξα, το πήρατε βαριά;

«Όχι. Ήταν αναμενόμενο. Πόσα χρόνια να είσαι το Νο 1; Και πόσες θυσίες να κάνεις γι’ αυτό; Αυτό που δεν περιμένεις είναι να μη βρίσκεις δουλειά, γιατί θεωρούν ότι, αφού έφυγαν τα φώτα από πάνω σου, δεν αξίζεις. Να είσαι εργατικός, με ταλέντο και να προσφέρεις πράγματα, αλλά να μη σου δίνουν δουλειά επειδή θεωρούν ότι «ξεπεράστηκες». Θυμάμαι σαν τώρα που μου έλεγαν από γνωστά περιοδικά με θράσος: «Γιατί να σου κάνουμε συνέντευξη; Έχεις κάποιο σκάνδαλο; Ή κάτι προσωπικό να βγάλεις;» Από το 2004 έως το 2008 ήταν το μεγάλο μου ναδίρ. Ήμουν μοντέρνος και ήθελαν τον λαϊκό. Μετά ήρθαν τα social media και έκανα πολύ περισσότερες δουλειές.»

-Φλερτάρατε ποτέ με την κατάθλιψη;

«Οχι, ποτέ. Ούτε καν.»

-Σας ρωτώ γιατί οι καλλιτέχνες είναι συνήθως πιο ευάλωτοι...

«Οι ευαισθησίες μου οι καλλιτεχνικές είναι άπειρες, όμως δεν υπερέχουν της παιδείας που πήρα από τους γονείς μου και του τρόπου που έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις.»

-Πώς είστε τώρα;

«Είμαι πολύ ήρεμος και κατασταλαγμένος, και θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Έχω ενέργεια και είμαι σε μάχιμη κατάσταση! Κοιτάζω νέα τραγούδια, συνεργασίες και εμφανίσεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved