Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν είμαι τόσο ψύχραιμη όσο δείχνω»
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν είμαι τόσο ψύχραιμη όσο δείχνω»

Η Αγγελική Δαλιάνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό σε πολύ μικρή ηλικία, όταν πριν από δέκα περίπου χρόνια πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά «Μαρία η άσχημη», που τότε είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

«Το σίριαλ αυτό με έκανε αναγνωρίσιμη στον κόσμο, αλλά στη δουλειά του ηθοποιού δεν μπορείς να επαναπαύεσαι. Κάθε φορά που αναλαμβάνω μια καινούργια δουλειά νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή. Στο ξεκίνημα μου είχα πολύ πείσμα και επιμονή. Αλλά σε κάθε δουλειά πρέπει να αποδεικνύω την αξία μου από την αρχή. Η δουλειά μας θέλει γερό στομάχι», αναφέρει στο Secret.

Πώς όμως καταφέρνει πάντα να δείχνει μια ήρεμη και χαμηλών τόνων γυναίκα;
«Βλέπω πάντα τα πράγματα πολύ θετικά. Οι φίλοι μου λένε "εντάξει, ξύπνα, γίνε λίγο ρεαλίστρια". Αλλά εγώ αρνούμαι, θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι μου γιατί μου αρέσει. Όμως δεν θα έλεγα ότι είμαι τόσο πολύ ψύχραιμη στη ζωή μου», αποκαλύπτει.

Τον περασμένο Ιανουάριο μαζί με τον Μάνο Παπαγιάννη βίωσαν μια από τις δύσκολες στιγμές της κοινής ζωής τους, καθώς αυτός κατηγορήθηκε ότι χτύπησε την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου μετά την παράσταση στην οποία έπαιζαν μαζί.

«Ηταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστη όλη αυτή η έκταση που πήρε το θέμα. Αυτό κυρίως με ενόχλησε. Από εκεί και πέρα, είναι ένα θέμα που ανήκει στο παρελθόν και έχει πάρει τον δρόμο του», λέει σχετικά με το συμβάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved