Θοδωρής Αθερίδης: Οι τρεις... ιδιότητές του, η προσωπική ζωή και η έκθεση!
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: Οι τρεις... ιδιότητές του, η προσωπική ζωή και η έκθεση!

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναλύει ποια από τις τρεις ιδιότητές του, αυτές του συγγραφέα, του ηθοποιού και του παρουσιαστή τον κουράζει περισσότερο αλλά και ποια είναι πιο δημιουργική. 

Συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός και παρουσιαστής. Τι σας εκφράζει περισσότερο;

Και οι τέσσερις ιδιότητες από αυτές που αναφέρατε έχουν έναν κοινό παρονοµαστή: την ψυχαγωγία. Κάποιες είναι πιο δηµιουργικές, κάποιες λιγότερο. Η πιο δηµιουργική όλων είναι η συγγραφή. Από εκεί και πέρα, η σκηνοθεσία είναι ένας κώδικας αφήγησης που έχει πάρα πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά και υπηρετεί ακριβώς τη δηµιουργία και η ηθοποιία µέσω της ερµηνείας το ίδιο. Ο παρουσιαστής είναι καθαρά ψυχαγωγός. Με τη θετική ενέργεια και µε το να κάνεις τον κόσµο να γελά. Ο κοινός παρονοµαστής, µε τον οποίο τα κάνω όλα αυτά, είναι η συνειδητοποιηµένη επίγνωση που έχω για τον εαυτό µου ότι είµαι ψυχαγωγός.

Τι σας ζορίζει πιο πολύ;

Το καθένα έχει διαφορετικά ζόρια. Η τηλεόραση έχει τετράωρα γυρίσµατα. Είναι ο χρόνος της που σε εξοντώνει. Στο θέατρο πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση υγείας, γιατί αν λίγο πονάς και είσαι άρρωστος γίνεται πολύ δύσκολη η ζωντανή έκθεση. Η συγγραφή έχει πνευµατική κόπωση και είναι εξαντλητική. Είναι διαφορετικά τα προβλήµατά τους.

Είστε ιδιαίτερα προβεβληµένος, όχι µόνο για τη δουλειά σας αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Σας ενδιαφέρουν όσα γράφονται;

Οχι. Εξαρτάται, άµα πέσει το µάτι µου κάπου επάνω το διαβάζω. Συναισθηµατικά δεν επενδύω, ούτε στο θετικό ούτε στο αρνητικό.

Πολλοί πιστεύουν ότι η προβολή της προσωπικής ζωής έχει θετικό αποτέλεσµα και στα επαγγελµατικά…

∆εν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ δεν πρόβαλα ποτέ την προσωπική µου ζωή και ήµουν πολύ ευχαριστηµένος από τον κόσµο που ερχόταν στο θέατρο. ∆εν ξέρω αν θα είχα περισσότερο κόσµο, σε περίπτωση που τα είχα βγάλει όλα στη φόρα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved