Μποφίλιου – Κορτσέλης: Η γνωριμία τους και ο γάμος στο νησί!
Showbiz

Μποφίλιου – Κορτσέλης: Η γνωριμία τους και ο γάμος στο νησί!

Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη!

Το ζευγάρι ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν απασχόλησε τα media αν και ποτέ δεν κρύφτηκε.

Έκαναν κοινές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις, πρεμιέρες, θεατρικές σκηνές, πάντα ποζάροντας τρυφερά στον φωτογραφικό φακό. Η Νατάσα Μποφίλιου όταν τον γνώρισε έλεγε στους φίλους της πως ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε τόσο έντονα συναισθήματα για άντρα. Αισθάνθηκε κάτι πού δεν είχε νιώσει με κανέναν άλλο στη ζωή της.

Πριν από τον Χρήστο, η Νατάσα είχε διαφορετική άποψη για τη ζωή. Δεν ήταν από τις γυναίκες που αγαπούσαν την ιδέα του γάμου. Για την ακρίβεια, δήλωνε αποστροφή για τον θεσμό. Επίσης σιχαινόταν στις συνεντεύξεις να της θέτουν ερωτήσεις πού ήθελαν να της αποσπάσουν μια εξομολόγηση για το αν σκέφτεται να κάνει παιδί. Τις θεωρούσε βαρετές, κακόγουστες και ντεμοντέ.

Πιο αναρχικό και φιλελεύθερο πνεύμα, δεν ήταν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν νυφικά και υπέρλαμπρες γαμήλιες τελετές. Μάλλον το αντίθετο. Ο Χρήστος ήταν αυτός που την ενέπνευσε εντέλει να κάνει το επόμενο βήμα.

Η Φολέγανδρος είναι το αγαπημένο νησί της Νατάσας. Άλλωστε, εκεί έχουν συμβεί και πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή της. Εκεί παντρεύτηκε, πριν από μερικά χρόνια, ο πατέρας της τη δεύτερη του γυναίκα, εκεί πάει διακοπές κάθε χρόνο με τον Χρήστο και απομονώνονται. Οι φήμες λένε ότι εκεί θα γίνει και ο δικός της γάμος. Η ίδια, πάντως, δεν επιβεβαιώνει τις φήμες, αλλά ούτε και τις διαψεύδει. Λέει απλώς ένα τυπικό «Θάβουμε το πού».

Επίσης, δεν λέει σε κανέναν την ημερομηνία, αν και στους διαδρόμους της εταιρείας Feel Good υπάλληλοι ξέρουν για τις 15 Σεπτεμβρίου και ψάχνουν να βρουν εισιτήρια και ξενοδοχεία. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved