Λάκης Λαζόπουλος: Η συγκίνηση και το «τελευταίο αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: Η συγκίνηση και το «τελευταίο αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν

Με έναν συγκινητικό τρόπο, αφηγούμενος στο Down Town μια άγνωστη ιστορία από τα παρασκήνια του δημοφιλούς Αλ Τσαντίρι Νιουζ

αποχαιρετά και ο κωμικός πρωταγωνιστής και θεατρικός συγγραφέας Λάκης Λαζόπουλος τον Χάρρυ Κλυνν.

«Είχαμε βρεθεί όλοι εκεί. Στο τελευταίο Τσαντίρι της σεζόν, στη Λάρισα Άλλοι εδώ, άλλοι εκεί, άλλοι μες στα καμαρίνια κι εγώ να τρέχω να τους μαζέψω, να κάνουμε την τελευταία πρόβα. Όλα τα θηρία σε μια σκηνή. Ήταν εκεί ο Χάρρυ Κλυνν, ο Κώστας Βουτσάς, ο Θύμιος Καρακατσάνης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Στάθης Ψάλτης, ο Βασίλης Τσιβιλίκας, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Τάσος Παλατζίδης, η Βάσια Τρίφυλλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης! Όλοι εκεί.

Σε κάποια στιγμή της πρόβας, έχουν βρεθεί κοντά ο Καρακατσάνης με τον Βουτσά και λέει ο Θύμιος στον Κώστα:

Θύμιος: Μη μου πεθάνεις στη σκηνή, Κώστα, γιατί δεν θα σε κλάψω, θα συνεχίσω, γιατί το κοινό από κάτω γελάει και δεν πρόκειται να χαλάσει τη διάθεση του επειδή εσύ πέθανες.

Κώστας: Πώς το 'χεις σίγουρο, ρε Θύμιο, ότι θα πεθάνω πρώτος εγώ;

Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν κάτω από τη σκηνή εκείνη τη στιγμή και δοκίμαζε μόνος του την είσοδο που θα έκανε μέσα από το κοινό. Πετιέται και λέει:

Χάρρυ: Κανονίστε, εσείς, ποιος θα πεθάνει πρώτος, ποιος δεύτερος, γιατί εγώ λέω να πεθάνω τελευταίος. Πετιέται ο Ψάλτης που ήταν παραπίσω και μίλαγε στο κινητό και φωνάζει με τη γνωστή του εκείνη φωνή:

Στάθης: Προτελευταίος, Χάρρυ, ύστερα εγώ. Τελευταίος εγώ. Η συζήτηση είναι απολύτως αληθινή, Η σειρά αποχώρησης εντελώς άλλη.

Δεν ξέρω, αλλά εκείνη την κουβέντα, εκείνης της στιγμής, ακόμα τη θυμάμαι τόσο έντονα, γιατί κάποιες στιγμές ο νους μου ανοίγει διάπλατα τα ντουλάπια της μνήμης και συγκρατεί με απόλυτη ακρίβεια ανάσες, παύσεις, κόμματα και τελείες, σε όλες τις συζητήσεις. Έτσι μπορώ και γράφω σε όλη μου τη ζωή, γιατί μπορώ και ακούω με ακρίβεια κασετοφώνου και θυμάμαι με την ίδια ακρίβεια συζητήσεις», γράφει ο ίδιος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved