Απαλλάχθηκε ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου
Showbiz

Απαλλάχθηκε ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου

Απαλλάχθηκε για το κύκλωμα εκβιαστών ο γιος του Γιώργο Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, αλλά έφαγε έξι μήνες φυλακή και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ για οπλοκατοχή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή του Αλέξανδρου Γερολυμάτου από την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, λόγω αμφιβολιών, ενώ καταδίκασε σε βαρύτατες ποινές τον μεσίτη πεθερό του κι έναν πρώην bodybuilder που χρησιμοποιούσε… ποικίλες μεθόδους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προκειμένου να αποσπά για λογαριασμό του μεσίτη χρήματα από τα θύματά τους.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος καταδικάστηκε σε κάθειρξη εννέα ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση για την κατηγορία της εκβίασης, ενώ ο bodybuilder πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, καθώς οι δικαστές τού επέβαλαν ποινή κάθειρξης 18 ετών και 6 μηνών για εκβίαση, έκρηξη και παράνομη οπλοφορία.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο 70χρονος μεσίτης ανέθετε στον συγκατηγορούμενό του μπράβο της νύχτας την είσπραξη μεσιτικών αμοιβών προχωρώντας ακόμη και σε απειλές σε βάρος των θυμάτων και των οικογενειών τους, ενώ ο bodybuilder κατηγορούνταν ως το πρόσωπο που πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο θύματος που έδειχνε απροθυμία να καταβάλει τα «χρωστούμενα»!

Μιλώντας στην «Espresso» o Αλέξανδρος Γερολυμάτος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη δικαστική απόφαση. «Επιτέλους δικαιώθηκα! Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία, στην περίπτωσή μου, πάρθηκε ομόφωνα. Επί ενάμιση χρόνο σε κάποιους που δεν γνώριζαν τι άνθρωπος είμαι πλανιόταν μια ανυπόστατη κατηγορία σε βάρος μου» τονίζει ο γιος του τραγουδιστή.

«Είχα κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, γεγονός που, όπως καταλαβαίνετε, είναι βαρύ και δεν συνάδει με έναν σωστό επαγγελματία και καλό οικογενειάρχη» προσθέτει. «Θα πρέπει να σας πω ότι αυτή η άδικη κατηγορία είχε αντίκτυπο στη δουλειά μου αλλά και στην οικογένειά μου, αφού είμαι πατέρας δίδυμων παιδιών ηλικίας 13 χρονών» συνεχίζει ο γιος του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου.

Ικανοποιημένος από τη δικαστική κρίση είναι και ο πατέρας του Αλέξανδρου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει γνωστή η φερόμενη εμπλοκή του γιου του στην υπόθεση είχε δηλώσει: «Η νύχτα είναι γεμάτη ναρκωτικά, μπραβιλίκια αλλά εμένα τίποτα δεν με ακούμπησε. Βγήκα αλώβητος. Επειδή λοιπόν γνωρίζω από όλα αυτά, θα είχα καταλάβει αν το παιδί μου είχε σχέση με αυτά που τον κατηγόρησαν. Γι' αυτό και βγαίνω και μιλάω. Είναι δυνατόν να μη γνωρίζω ότι το παιδί μου είναι αθώο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved