Άρης Λουμάκης: «Για τους άλλους ανησυχώ, για εμάς όχι!»
Showbiz

Άρης Λουμάκης: «Για τους άλλους ανησυχώ, για εμάς όχι!»

Οι REC είναι μια από τι εξαιρέσεις στον κανόνα της ελληνικής δισκογραφίας που θέλει τα συγκροτήματα να διαλύονται.

«Τα συγκροτήματα είναι ομάδες ανθρώπων. Όταν δημιουργούνται με σκοπό την επιτυχία, τότε θα διαλυθούν. Εμείς γαλουχηθήκαμε στα δύσκολα και στα εύκολα κρατάμε χαρακτήρα. Για τους άλλους ανησυχώ, για εμάς όχι! Είμαστε φίλοι, οικογένεια» τόνισε στο Secret ο Άρης Λουμάκης.

Τι θα μπορούσε να τους διαλύσει; «ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! Έχουμε αντέξει τα πάντα. Πυρά ανταγωνισμού, «καλοπροαίρετες» κουβέντες «φίλων», μέχρι και να μην μπορούμε να πληρώσουμε το ενοίκιο μας. Ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον, γελούσαμε στα δύσκολα».

Όταν μιλά για τον Mike και την Ξένια, τα λόγια του ξεχειλίζουν αγάπη και σεβασμό και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο αληθινά είναι όσα λέει. Όσο για τους αγαπημένους του Έλληνες καλλιτέχνες... «Μεγάλωσα με "Τρύπες", "Ξύλινα Σπαθιά" και "Διάφανα Κρίνα". Τώρα, από διαφορετικό είδος, σέβομαι τον Αντώνη Ρέμο και τον Νίκο Βέρτη»,

Και η κουβέντα φτάνει στην κορούλα του και την πατρότητα... «Έχω αλλάξει ως άνθρωπος, έχω γίνει πιο τρυφερός και πιο προσεκτικός με τους ανθρώπους. Μετά τη γέννηση της Φραντζέσκας μου, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το πώς θα είναι υγιής και ευτυχισμένη ή μικρή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved