Rudolf Schenker: «Είναι πραγματικά από τους πιο σπουδαίους σταθμούς μας η Ελλάδα»
Showbiz

Rudolf Schenker: «Είναι πραγματικά από τους πιο σπουδαίους σταθμούς μας η Ελλάδα»

Οι Scorpions θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και ο ενθουσιασμός τους είναι κάτι παραπάνω από… έκδηλος.

«Το θέμα είναι να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να εμφανιστείς κάπου πόσω μάλλον στον συγκεκριμένο χώρο. Και το momentum είναι τώρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί το Καλλιμάρμαρο είναι ένα φανταστικό στάδιο, μαγικό μέρος. Ξέρω πολλά γι' αυτό και όσα έχω μάθει είναι επειδή μελετάω Σωκράτη και Πλάτωνα. Πάντοτε τους διάβαζα για να αποκτήσω μια πιο "φιλοσοφική προσέγγιση των πραγμάτων», είπε στο Secret.

Η συνύπαρξη με την Κρατική Ορχήστρα, όπως τόνισε, είναι επίσης ένα από τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα της βραδιάς, «θα παίξω κιθάρα μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Καλλιμάρμαρο. Είναι φανταστικό να παίζεις μαζί με μία ορχήστρα. Τα τραγούδια αποκτούν νέα διάσταση, άλλη ενέργεια», εξήγησε.

Όταν η κουβέντα πήγε στην Ελλάδα και τους Έλληνες, ο ενθουσιασμός του δεν κρύφτηκε. «Είναι πραγματικά από τους πιο σπουδαίους σταθμούς μας η Ελλάδα. Μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά να παίζω στη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία. Έχουμε αποκτήσει μία ξεχωριστή σχέση με τους Έλληνες fans μας. Έχουμε φανατικό κοινό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι επιλέξαμε πολλές παραγωγές του MTV Unplugged να προβάλλονται live από τη χώρα σας. Υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που μόνο εδώ τη συναντάμε».

Όσο για το αν ο ίδιος θα έμενε στην Ελλάδα μόνιμα... «Γιατί όχι; Έχω πάει σε πολλά μέρη στην Ελλάδα και τη γνωρίζω καλά. Μου αρέσει η Αθήνα, αλλά και η Θεσσαλονίκη. Σίγουρα λατρεύω και πολλά νησιά. Έχω ταξιδέψει στη Σαντορίνη και τη Μύκονο», είπε και συνέχισε: «Αυτές τις μέρες είπα στα παιδιά από το συγκρότημα να φτιάξουμε ένα βίντεο με φόντο την Ακρόπολη και να το στείλουμε σε έναν πρώην ατζέντη μας που έχει ελληνική καταγωγή και μας μιλούσε συχνά για την Ελλάδα: Από πάντα, λοιπόν φαίνεται ότι υπήρχε ένας σύνδεσμος με αυτήν τη χώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved