Η Νικολέττα Καρρά «λιώνει» για τον σύζυγό της: «Είµαι πάντα ερωτευµένη µαζί του»
Showbiz

Η Νικολέττα Καρρά «λιώνει» για τον σύζυγό της: «Είµαι πάντα ερωτευµένη µαζί του»

Η Νικολέτα Καρρά είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη και όπως παραδέχεται η ίδια, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Παράλληλα μοιάζεις να ζεις την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου σου Φώτου Πιττάτζη.

Αυτό είναι αλήθεια, νοµίζω ότι, αν δεν έβρισκα τον σύζυγό µου, δεν θα παντρευόµουν, ποτέ. Είµαστε µαζί επτά χρόνια. Ο Φώτος είναι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μπορώ να µιλάω για τον άντρα µου ώρες ατελείωτες.

Νιώθεις ακόμα τη σπίθα των πρώτων ραντεβού;

Νιώθω πολύ περισσότερα πράγµατα από τότε, πολύ πιο ουσιαστικά. Είµαι πάντα ερωτευµένη µαζί του, κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Ξέρω µετά από τόσα χρόνια ότι είναι ο άνθρωπος που θα αγαπώ πάντα ό,τι και αν συµβεί, είναι η µοναδική οικογένειά µου.

Θα ήθελες να κάνετε ένα παιδί;

Ναι, κάποια στιγµή θα ήθελα. ∆εν βάζω σχέδια σε αυτά τα πράγµατα. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Οταν κάνουν οι άνθρωποι σχέδια, ο Θεός γελάει.

Πώς διατηρείς την άψογη γραμμή σου;

Σαφώς είναι και γονιδιακό θέµα, αλλά δεν το αφήνω στην τύχη του. Κάνω πολλή γυµναστική και, ειδικά φέτος τον χειµώνα που προτίµησα να µη δουλέψω, το έριξα ακόµα περισσότερο στη γυµναστική, µαζί µε άλλες δραστηριότητες που δεν είχα κάνει πολλά χρόνια τώρα, όπως το να πάω ταξίδια και να δω θεατρικές παραστάσεις. Γενικά προσέχω τι τρώω, εκτός από τα γλυκά που είναι η µεγάλη µου αδυναµία. Φροντίζω τον εαυτό µου, θέλω να έχω ένα δυνατό και υγιές σώµα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved