Πρόβα νυφικού με φουσκωμένη κοιλίτσα για την Αθηνά Πικράκη
Showbiz

Πρόβα νυφικού με φουσκωμένη κοιλίτσα για την Αθηνά Πικράκη

 Η Αθηνά Πικράκη και ο Γιώργος Τζαβέλλας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Δημοσιεύματα θέλουν την πρώην Μις Ελλάς να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το μεσημέρι της Τρίτης; μελαχρινή καλλονή βρέθηκεστο ατελιέ της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη στο Κολωνάκι, απ' όπου & ανέβασε φωτογραφία από την πρόβα του νυφικού της, αγκαλιά με τη δημιουργό. Φορώντας μια λευκή, αέρινη δημιουργία που αποκάλυπτε την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Αθηνά βρέθηκε σε δίλημμα: «Το πρόβλημα εδώ δεν είναι να βρεις νυφικό, αλλά να διαλέξεις! Βρε, να μην μπορώ να βάλω τρία» έγραψε.

Το όμορφο μοντέλο δέχτηκε πρόταση γάμου από τον ποδοσφαιριστή πέρυσι το καλοκαίρι και αμέσως μετά οι δυο τους έκαναν διακοπές στη Μύκονο, όπου-εκτός . από το εντυπωσιακό κορμί της Αθηνάς- τα φλας έκλεψε το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμούσε το αριστερό της χέρι!

Το ζευγάρι, που είναι μαζί τέσσερα χρόνια -και έχει περάσει από πολλές φουρτούνες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζει στην Τουρκία, όπου ο διεθνής μας αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα Αλανιασπόρ.

Ωστόσο, αυτό το διάστημα οι δυο τους έχουν επιστρέψει στην.· · Ελλάδα νια να δρομολογήσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους, για τον οποίο ακόμη δεν έχει διαρρεύσει. το πότε και το πού θα γίνει. Το όμορφο ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει όσο γίνεται την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved