Showbiz

Νέες φωτό από το γάμο της ηθοποιού του Μπρούσκο και το πρώτο της μήνυμα μετά το μυστήριο

Gossip-tv Team

Η Στέλλα Κωστοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο» παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο γάμο και στη δεξίωση που ακολούθησε βρέθηκαν ο Ανδρέας Γεωργίου, η Χριστίνα Κυριάκου και η Τζούλι Τσόλκα.
Η Στέλλα πόσταρε φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της και έγραψε το πρώτο της μήνυμα στο instagram μετά το γάμο:

«Μου λέγανε πως ο γάμος είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής σου...
Όταν υπάρχει τόση αγάπη, τόσος έρωτας, σεβασμός και θαυμασμός για τον άνθρωπό σου, όταν υπάρχει τόση χαρά και καλή διάθεση, τότε πράγματι, η μέρα του γάμου γίνεται μακράν ό,τι πιο όμορφο έχεις ζήσει!
Όλα ήταν ανώτερα των προσδοκιών μας, όλα κύλησαν όμορφα, ακόμα καλύτερα απ' ότι τα είχαμε σχεδιάσει, αφήνοντάς μας μια υπέροχη, γλυκιά γεύση, κάνοντάς μας να θέλουμε να τα ζήσουμε ξανά!!!
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κουμπάρους μας, @stamosts και @christina_hadj. Στάμο, ευχαριστώ που ήσουν η αιτία να γνωρίσω τον άνθρωπο της ζωής μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που μια απλή συνεργασία κατέληξε σε ουσιαστική φιλία και επικυρώθηκε πια και με αυτόν τον τρόπο. Σας αγαπάμε πολύ!!!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Μουσείο Βορρέ και το προσωπικό του, που έκαναν την πραγματικότητα να μοιάζει με όνειρο στον υπέροχο αυτό χώρο!
Ευχαριστούμε ακόμα κάθε έναν συνεργάτη ξεχωριστά, για τη συμβολή του στην τελειότητα αυτής της βραδιάς, καθώς και τη Μαρία Αττάρτ που μας έφτιαξε με τους στολισμούς της ένα παραμυθένιο σκηνικό! Χάρη σε όλους εσάς ζήσαμε αυτές τις μαγικές στιγμές.
Τέλος, ευχαριστούμε τους καλεσμένους μας που μας τιμήσαν με την παρουσία τους, ερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου, έστω και για μια μέρα! Ήσασταν η ψυχή του πάρτυ και του γάμου μας και ευχαριστούμε που συμμετείχατε με τόση χαρά στις θεότρελες ιδέες μας!!! ?»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved