Βελούδινο διαζύγιο για καλλιτεχνικό ζευγάρι
Showbiz

Βελούδινο διαζύγιο για καλλιτεχνικό ζευγάρι

Διαζύγιο... σουηδικού μοντέλου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιάννης Χουβαρδάς και η Άκληστις Πουλοπούλου χώρισαν, μυστικά και αθόρυβα, όπως ακριβώς παντρεύτηκαν το 2009!

Η διακοπή του γάμου τους, όπως αναφέρει η espresso έγινε «βελούδινα» και αποτέλεσε ένα τυπικό κομμάτι στη νέα ζωή τους, αφού οι επαγγελματικές σχέσεις τους παραμένουν δυνατές και άρρηκτες, καθώς μέχρι πρότινος δούλευαν μαζί στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, στην παράσταση «Γλάρος».

Το φινάλε του γάμου του Γιάννη και της Άλκηστις γράφτηκε πριν από αρκετούς μήνες, ωστόσο το γεγονός άργησε να μαθευτεί αφού κανείς από τους συνεργάτες τους ηθοποιούς, βοηθοί και τεχνικό προσωπικό δεν το πήρε είδηση αμέσως, καθώς στις πρόβες και τις παραστάσεις τους, γενικότερα στην καθημερινότητα τους, υπήρχαν αλληλοσεβασμός κι εκτίμηση, χαμόγελα και γλυκά λόγια.

Με τον καιρό, βέβαια, διέρρευσε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια η είδηση του χωρισμού τους, κάνοντας αρκετούς ανθρώπους του κύκλου τους πραγματικά να απορούν πώς γίνεται αυτοί οι δυο άνθρωποι να διατηρούν τόσο καλές σχέσεις παρά την απόφαση τους να πάρουν διαζύγιο.

«Κι όμως, παρά τον χωρισμό τους αγαπιούνται τρελά και μόνο καλά πράγματα έχουν να πουν ο ένας για τον άλλον... Πολιτισμένα πράγματα. Σουηδία γίναμε...» σχολιάζει χαριτολογώντας στην «espresso» άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved