Ποιος λέει: «Ο Βοσκόπουλος έχει µεγάλη συγκίνηση που θα επιστρέψει στη σκηνή µετά από 19 χρόνια»;
Showbiz

Ποιος λέει: «Ο Βοσκόπουλος έχει µεγάλη συγκίνηση που θα επιστρέψει στη σκηνή µετά από 19 χρόνια»;

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό μιλάει ένας από τους πιο βασικούς συντελεστές της παράστασης "Μαριχουάνα στοπ" που αναμένεται να ανέβει σύντομα στο θεατρικό σανίδι. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Βάλαρη ο οποίος αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το κλείσιμο αυτής της σημαντικής συνεργασίας με τον αγαπημένο Τόλη Βοσκόπουλο.

«Τον Τόλη Βοσκόπουλο τον εκτιµώ βαθύτατα και τον θαυµάζω» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός και συνέχισε στη Real: «Τον κάλεσα να δει το “Γοργόνες και µάγκες” που ανέβασα κι ήρθε µε γλυκύτητα και αγάπη, λέγοντάς µου πως είναι από τις πιο ωραίες παραστάσεις που έχει δει. Τον είχα στο νου µου να συµπράξει σε κάποια δουλειά µου εδώ και καιρό. Με το που τον είδα θερµό µε τις παλιές ελληνικές κωµωδίες, σκέφτηκα να του προτείνω το “Μαριχουάνα στοπ”, στο οποίο άφησε εποχή. Στη συνάντηση που κάναµε στο σπίτι του, µε τη σύντροφο της ζωής του Άντζελα Γκερέκου πλάι µας, του είπα τι σκεφτόµουν. Ξαφνιάστηκαν ευχάριστα και οι δύο και εκείνος δεν άργησε να µου πει το “ναι”. Ιανουάριος ήταν και από τότε λέγαµε για τις λεπτοµέρειες µέχρι που υπέγραψε για τη δουλειά! Ο Βοσκόπουλος είναι ένας ζωντανός θρύλος κι έχει µεγάλη συγκίνηση που θα επιστρέψει στη σκηνή µετά από 19 χρόνια. Τελευταία φορά είχε παίξει µε την Αντζελα στο “Ηρθες σαν όνειρο” στο θέατρο “Ακροπόλ”. Και δεν γυρνά µε κάτι άλλο, αλλά µε το “Μαριχουάνα στοπ”, που είχε κάνει πριν από 50 ολόκληρα χρόνια».

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved