Π. Βλάχος: Η συνεργασία με τον Μαργαρίτη και η παραδοχή: «Έχω ξεπεράσει το κόμπλεξ της ταυτότητας»
Showbiz

Π. Βλάχος: Η συνεργασία με τον Μαργαρίτη και η παραδοχή: «Έχω ξεπεράσει το κόμπλεξ της ταυτότητας»

Ο Πάνος Βλάχος έκανε μία απίθανη συνεργασία που για πολλούς θεωρείται ανατρεπτική. 

Ήταν αυτή με τον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη στο τραγούδι "Αλάνα" καθώς εκτός του γεγονότος ότι ο Πάνος Βλάχος έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ως ηθοποιός και όχι ως μουσικός, συνέπραξε με καλλιτέχνη τελείως διαφορετικού ρεπερτορίου.

Η συνεργασία με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο τραγούδι «Αλάνα», που κυκλοφόρησε από τη Cobalt Music, πώς προέκυψε;

Να ξεκαθαρίσω ότι έχω ξεπεράσει το κόμπλεξ της ταυτότητας. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένα δοχείο, ό,τι ιστορίες έχω και ό,τι ιδέες έχω τις εκφράζω. Οποιον προβληματισμό έχω, τον λέω. Η αγωνία μου δεν είναι αν θα είναι καλό αυτό που κάνω ή όχι, αλλά αν θα είναι ειλικρινές. Τα τραγούδια τα γράφω εγώ γενικά. Είναι στίχοι και μουσική δικά μου. Εγώ τραγουδοποιός είμαι, όχι τραγουδιστής. Γράφω τραγούδια, γράφω ιστορίες. Οπότε δεν καμώνομαι ότι είμαι ο Νταλάρας. Τον Γιώργο Μαργαρίτη τον θαυμάζω και τον εκτιμώ. Εχουμε δουλέψει και στο θέατρο μαζί και είναι ένας άνθρωπος πολύ κοντά στην καρδιά μου. Θέλαμε να κάνουμε μια συνεργασία σε κάτι το οποίο είναι φαι-νομενικά εκτός του πλαισίου του Γιώργου και να συνδεθούμε σε ένα ντουέτο δύο διαφορετικών κόσμων.

Τι σε συγκινεί στον Γ. Μαργαρίτη;

Πιο πολύ από όλα με συγκινεί το ότι δεν φοβάται. Οτι έχει συνειδητοποιήσει πως δεν έχει σημασία ότι είναι ο Μαργαρίτης, αλλά το τι παράγεται από εκείνον.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved