Μιχάλης Μαρίνος: «Οι συνεργάτες αποτελούν το βασικό κριτήριο επιλογής για μένα»
Showbiz

Μιχάλης Μαρίνος: «Οι συνεργάτες αποτελούν το βασικό κριτήριο επιλογής για μένα»

Τα τελευταία δύο χρόνια μας κρατάει συντροφιά καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha ως Δαμιανός Σοφοκλέους στη σειρά Έλα στη θέση μου.

O Μιχάλης Μαρίνος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι η τηλεόραση τον επιλέγει να την υπηρετεί. Τον επιλέγει και η κωμωδία ή την επιλέγει ο ίδιος;

«Νομίζω ότι με επιλέγει. Βέβαια, είναι ένα είδος που μου αρέσει πολύ και το αγαπώ. Ίσως το στίγμα μου στην κωμωδία να είναι πιο έντονο και επιλέγομαι περισσότερο σε τέτοιου είδους έργα, τα οποία είναι συνήθως με πολύ καλές ομάδες. Οι συνεργάτες αποτελούν το βασικό κριτήριο επιλογής για μένα»

Έχει τύχει να αρνηθεί πρόταση και να αλλάξεις γνώμη; «Όχι, δεν έχω μετανιώσει για κάτι που αρνήθηκα. Ευτυχώς, δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έχω κάνει!»

Το αντίθετο έχει συμβεί; Να πει το «ναι» και μετά να το μετανιώσει; «Έχει τύχει, αλλά δεν το μετάνιωσα ακριβώς. Απλώς διαπίστωσα ότι και να μην το έκανα, δεν θα έχανα κάτι. Βέβαια, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάτι έχεις να κερδίσεις»

Έχει δημιουργήσει δυνατές φιλίες μέσα στον χώρο. Ποιο είναι το μυστικό για μια αυθεντική σχέση;
«Είμαι πολύ αληθινός στις ανθρώπινες σχέσεις μου και πολύ ειλικρινής. Αυτό φαίνεται ότι το εκτιμούν. Κι εγώ εκτιμώ τους ανθρώπους που δείχνουν την αλήθεια τους. Αυτή είναι η βάση για μία σχέση και το μυστικό της επιτυχίας της», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved