Πάνος Βλάχος: «Ούτε μου αρέσω, ούτε δεν μου αρέσω»
Showbiz

Πάνος Βλάχος: «Ούτε μου αρέσω, ούτε δεν μου αρέσω»

Είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζετε για τον Πάνος Βλάχος και γι' αυτό ο ίδιος αποφασίζει να αποκαλυφθεί... 

Το καλούπι, λοιπόν, είναι παγίδα.

Η μεγαλύτερη παγίδα της γενιάς και της εποχής είναι ότι ψάχνουμε να βρούμε ταυτότητα. Ψάχνουμε να βρούμε την ύπαρξή μας μέσα από την εικόνα μας. Μας ενδιαφέρει μόνο τι εικόνα δημιουργούμε και τίποτα παραπάνω.

Η δική σου εικόνα;

Εμένα η εικόνα μου δεν έχει καμία σημασία. Ούτε μου αρέσω, ούτε δεν μου αρέσω. Εχω αυτό το πρόσωπο, αυτό το σώμα, αυτό το κεφάλι, αυτά τα μαλλιά και προσπαθώ να τα χρησιμοποιήσω υπέρ της ιστορίας που λέω κάθε φορά.

Θα άλλαζες κάτι πάνω σου;

Προσπαθώ να αλλάζω ό,τι δεν με υπηρετεί, αλλά νομίζω ότι όλα με βοηθούν. Και τα ελαττώματα σε βοηθούν να πεις την ιστορία. Δεν θα έκανα πλαστική επέμβαση.

Ξέρουμε ότι τρέχεις υπερμαραθώνιους.

Εχω τρέξει 116 χιλιόμετρα. Το θέμα δεν είναι πόσο μακριά έχεις φτάσει, αλλά τι κατάλαβες στη διαδρομή. Προσπαθώ αυτή την περίοδο να κάνω ένα ντοκιμαντέρ γι’ αυτές τις υπεραποστάσεις, το οποίο ελπίζω να έχω μες στο καλοκαίρι.

Ο επόμενος στόχος σου;

Βγαίνει ο δεύτερος δίσκος με τον τίτλο «Μετά». Το single με τον Γιώργο Μαργαρίτη ήταν σαν προπομπός του ίδιου του δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα. Παράλληλα, υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψουμε σε άλλες δύο χώρες της Ευρώπης με τον «Mistero Buffo» από τον Οκτώβριο.

Τι σκέφτεσαι για την Ελλάδα τώρα που είσαι μακριά;

Οτι, όσο πιο μακριά είμαι από τη χώρα μου, τόσο πιο πολύ εκτιμώ τους θαυμάσιους καλλιτέχνες, που έχουμε στην Ελλάδα. Τους θαυμάσιους ηθοποιούς, τους υπέροχους σκηνοθέτες, τους εξαιρετικούς κινηματογραφιστές. Δεν περνάει κάθε μέρα και λέω «καλά εντάξει, εμείς εδώ είμαστε». Εκτιμώ ανθρώπους που έχουν βρεθεί στον δρόμο μου κι εγώ στον δικό τους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved