Τάσος Κωστής: Ο γάμος, η σύζυγός του και τα ανέμελα νιάτα του
Showbiz

Τάσος Κωστής: Ο γάμος, η σύζυγός του και τα ανέμελα νιάτα του

Ο Τάσος Κωστής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιός. Χρειάστηκε ποτέ να κάνει άλλες δουλειές εκτός από την υποκριτική;

«Όταν πρωτοξεκίνησα, επειδή παντρεύτηκα σχετικά νέος, 28 χρονών, είχα υποχρεώσεις στην οικογένεια. Μέχρι τα 28 μου ήμουν αλήτης, με την καλή έννοια, ανέμελος, «τρία πουλάκια κάθονται», έτσι έζησα τη ζωή, έντονα και όμορφα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τι κάνατε δηλαδή;

«Ό,τι μπορεί να έκανες τις εποχές εκείνες, όχι ναρκωτικά και ασχήμιες, γλεντούσα τη ζωή μου.»

-Γυναίκες;

«Ναι, και γυναίκες.»

-Πώς αποφασίσατε να... νοικοκυρευτείτε μετά;

«Αυτά πρέπει να τα κάνεις τη σωστή ώρα, μεγαλώνοντας...»

-Πώς κατάφερε να κρατήσει έναν τέτοιον άντρα μια γυναίκα;

«Τη γυναίκα μου την πήρα πιτσιρίκι, ήταν 21 χρονών, είναι Πόντια. Η σκέψη μου πάντα ήταν να μην παντρευτώ την γκόμενα, με την οποία ζούσαμε τα πάντα μαζί, το γλέντι, το έξω, το ανέμελο, το «δεν βαριέσαι αδερφέ». Στο γάμο θέλεις άλλα πράγματα.»

-Θέλατε σύζυγο σοβαρή, όχι ανέμελη, χωρίς την ελαφρότητα που έχει ενδεχομένου ο όρος «γκόμενα»;

«Ναι. Ήθελα να έχει υπευθυνότητα σε ορισμένα πράγματα. Γι αυτό λοιπόν την παντρεύτηκα, ήταν για σπίτι, για την οικογένεια. Το «κορίτσι μου», όπως τη λέω ακόμα, κάθισε στη «σκιά» μου και με ακολουθεί. Έχει καβαλήσει τη δική μου φιλοδοξία και πηγαίνουμε μαζί. Το κεφάλι της δεν βγαίνει ποτέ έξω να φανεί, κρύβεται, εξαρχής. Αυτό θέλει μεγάλη δύναμη. Ουσιαστικά, ήμουν ο πρώτος άντρας στη ζωή της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved