Δημήτρης Μηλιόγλου: «Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξέρουν ότι ο Μηλιόγλου άξιζε, αλλά τον "έφαγαν"»
Showbiz

Δημήτρης Μηλιόγλου: «Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξέρουν ότι ο Μηλιόγλου άξιζε, αλλά τον "έφαγαν"»

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει για τις τηλεοπτικές "παρέες" αλλά και για τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο... 

Υπάρχουν «παρέες» στην ελληνική τηλεόραση;

Ε, ναι! Εννοείται πως υπάρχουν. Θα κρυβόµαστε µεταξύ µας; Υπάρχουν άνθρωποι που και ο κόσµος να γυρίσει τούµπα είναι στα πράγµατα και ας µην πρέπει να είναι και φυσικά θα υπάρχουν και άλλοι που µπορεί να αξίζουν παραπάνω και να είναι εκτός. ∆εν είµαστε σε ιδανική κοινωνία.

Υπήρξαν άνθρωποι που σε βοήθησαν;

Πάρα πολλοί. Και αν πω το αντίθετο, θα φανώ αχάριστος. Ολοι όσοι έχω συνεργαστεί µε έχουν βοηθήσει. Μέχρι στιγµής, σε όλες τις δουλειές µου, όλοι οι κεντρικοί παρουσιαστές µου έδωσαν χώρο. ∆εν υπήρχε ούτε ένας που να είπε «ο Μηλιόγλου παραπήρε αέρα, κόψ’ τον».

Μήπως αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα σου;

Είναι θέµα ευγένειας. ∆εν είναι ότι δεν παίρνω πολύ αέρα. Ξέρω πάρα πολύ καλά ποια είναι η θέση του ανθρώπου που είναι σε ένα πάνελ, ποια είναι η θέση του συµπαρουσιαστή και θα ξέρω ποια είναι η θέση ενός ανθρώπου που θα είναι παρουσιαστής όταν έρθει η ώρα εκείνη. Αυτό που δεν θα ήθελα να µου κάνουν, αν κάποια στιγµή ως παρουσιαστής δώσω την ευκαιρία σε δυο-τρεις νέους ανθρώπους είναι να το εκµεταλλευτούν. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Ο,τι και να γίνει, αυτό που είναι να κάνεις, µπορεί να αργήσεις, µπορεί να φας τρικλοποδιές, αλλά θα το κάνεις. Και να µην το κάνεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξέρουν ότι ο Μηλιόγλου άξιζε, αλλά τον «έφαγαν». Εµένα το µεγαλύτερο παράσηµο που µπορεί να µου δώσει µια εκποµπή είναι να ξέρω ότι όλοι λένε στον χώρο «ο Μηλιόγλου µάς κάνει τη δουλειά σωστά, γιατί είναι καλός και το έχει». ∆εν είναι γιατί είναι ο κολλητός του κεντρικού παρουσιαστή, ο κολαούζος του διευθυντή ή ο γκόµενος κάποιου ή κάποιας. Για αυτό το λίγο που έχω κάνει µέχρι τώρα υπερηφανεύοµαι γιατί το έχω κάνει µε πολλή δουλειά και το άξιζα. Αυτό το µικρό, το τίποτα. Αυτό δεν µπορεί να το αµφισβητήσει κανείς, γιατί είναι δικό µου εκατό τοις εκατό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved