Ρέμος – Μπόνσιακ: Η πρόταση, ο γάμος και η ανακοίνωση της ημερομηνίας μια εβδομάδα πριν το μυστήριο

Ρέμος – Μπόνσιακ: Η πρόταση, ο γάμος και η ανακοίνωση της ημερομηνίας μια εβδομάδα πριν το μυστήριο

Την περασμένη εβδομάδα, είπαν σε εκπομπές, γράφτηκε και ανακυκλώθηκε παντού η είδηση ότι ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα κάνουν γάμο υπερπαραγωγή στη Μύκονο, τον Ιούλιο.

Μάλιστα, έλεγαν ότι η τελετή και το πάρτι θα κρατήσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με λίστα καλεσμένων, που θα ξεπερνάει τα 300 άτομα. Φίλοι του ζευγαριού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town θεωρούν ότι η παραπάνω είδηση ισοδυναμεί με σενάριο επιστημονικής φαντασίας και υποστηρίζουν ότι ο γάμος θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Πολύ πιο σεμνά, πιο διακριτικά και με πολύ λιγότερο καλεσμένους.

«Ο Αντώνης δεν θέλει να προκαλέσει. Επίσης, δεν θα έκανε ποτέ τον γάμο του στη Μύκονο. Λατρεύει το νησί, αλλά δεν θέλει να πυροδοτήσει το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα social media για τη σχέση του με τη Μύκονο. Επίσης, δεν του αρέσει να αιωρούνται φήμες για πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι τρομερά μυστικοπαθής όσον αφορά την προσωπική του ζωή και αντιδρά υπερβολικά σοβαρά στις ανακρίβειες. Και μία από αυτές είναι η παραφιλολογία του χλιδάτου γάμου», λέει φίλος του στο Down Town.

«Χάνει την ψυχραιμία του, δίνει υπερβολική βάση στο τι γράφεται για εκείνον και δεν θέλει με κανέναν τρόπο να προκαλεί. Τον ενόχλησαν όλα αυτά που γράφτηκαν για τις συναυλίες του στο νησί. Ένιωσε ότι έδωσαν λάθος εικόνα», συμπληρώνει.

Ο γάμος θα γίνει και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μία εβδομάδα πριν. «Είναι μια τακτική που έκαναν και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης, και απέδωσε», λέει φίλη τους. Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός και θα τελεστεί σε εκκλησία των νοτίων προαστίων. Η Υβόννη, άλλωστε, έχει βαφτιστεί χριστιανή σε μεγάλη ηλικία, και στην εκκλησία ο παπάς θα την αποκαλέσει με το χριστιανικό της όνομα, Μαρία-Νεφέλη, ενώ παρανυφάκι θα είναι η κόρη τους.

Η πρόσβαση θα είναι δύσκολη για τους φωτογράφους και οι πληροφορίες που θα βγουν στα media θα είναι πολύ αυστηρά ελεγχόμενες από το ζευγάρι. Όσο για το νυφικό, κάποιοι λένε ότι θα είναι σχεδιασμένο από την Υβόννη, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι θα το σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη. Στο επόμενο ερώτημα για το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι, το τοπίο είναι επίσης ασαφές.

Σίγουρη θεωρείται η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και του Γιάννη Παπαθεοχάρη, στου οποίου τα νυχτερινά κέντρα εμφανίζεται ο Αντώνης τα τελευταία 15 χρόνια.

Οι φήμες λένε πως η πρόταση γάμου έγινε εδώ και αρκετούς μήνες σε εξαιρετικά ρομαντικό και κοσμοπολίτικο σκηνικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ξέρουν οι φίλοι τους, έγινε στην Κουρσεβέλ των Γαλλικών Αλπεων, στις 28 Δεκεμβρίου, όπου ο Αντώνης έδωσε μια συναυλία στην οποία συμμετείχαν 300 θεατές και η Υβόννη τον συνόδεψε στο ταξίδι. Όταν η συναυλία τελείωσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντώνης την κάλεσε έξω από τον χώρο και με θέα το χιονισμένο τοπίο τη ρώτησε: «Θα με παντρευτείς;».

Φωτογραφίες ndp

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY