Τάσος Κωστής: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε πει σε κανέναν για τη μάχη του με τον καρκίνο
Showbiz

Τάσος Κωστής: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε πει σε κανέναν για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Τάσος Κωστής πριν τέσσερα χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο και δεν το γνώριζε κανείς μέχρι πρόσφατα που το είπε σε συνέντευξή του.

Πότε σας ζόρισε η ζωή;

Έχω μάθει να πολεμάω, δεν είναι εύκολη η ζωή. Η ζωή πάντα μας ζορίζει, αλλά έχω στο μυαλό μου το «όπως βρίσκω» και όχι το «όπως θέλω». Αν βάλω μπροστά το «όπως θέλω», πάντα μου φταίει η ζωή. Είμαι αισιόδοξος. Δεν θέλω να κάνω πράγματα μαζί. Πάντα έψαχνα μέσα στις πολλές δουλειές που έκανα να έχω χρόνο και για μένα. Μέχρι τα 57 μου δούλευα 18 ώρες την ημέρα. Τώρα έχω πάρει σύνταξη, εδώ κι 9 χρόνια. Δεν μου φαίνεται και η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι αυτή, ότι προσπαθώ να είμαι νέος μέσα μου, να έχω τι ξέρει κανένας. Το ήξερε μόνο ο δικός μου κόσμος, η οικογένεια μου. Χτύπησε το καμπανάκι και ήρθε η αρρώστια... ο καρκίνος. Ο καρκίνος μου είπε: «Είμαι κι εγώ εδώ».

Γιατί δεν θελήσατε να μοιραστείτε αυτό που σας συνέβη;

Όχι, δεν ήθελα. Το ήξεραν οι δικοί μου άνθρωποι, αλλά το αντιμετωπίσαμε εγώ και η γυναίκα μου, κανένας άλλος. Οι δυο μας, με τη γυναίκα μου μόνο, ήμασταν στο νοσοκομείο που πηγαίναμε. Στις 17 Σεπτεμβρίου πήγα κι έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο, στις 17 Οκτωβρίου έκανα δεύτερο χειρουργείο, πιο μικρό, και στις 28 Οκτωβρίου έκανα πρεμιέρα στο θέατρο. Αυτό συνέβη πριν από 4 χρόνια.

Γιατί δεν θέλατε να το μάθει ο κόσμος;

Γιατί δεν ήθελα να έρθει ο κόσμος και να πει: «Κουράγιο Τάσο, ο θεός είναι μεγάλος...».

Δεν θέλατε τη λύπηση;

Δεν ήθελα αυτό στα μάτια των άλλων... Να έρθει ο άλλος και να είναι κάπως...

Ο εγωισμός δεν σας άφηνε;

Ναι. Έμπαινε ο γιατρός μέσα και μου έλεγε: «Με συγχωρείτε, εγώ σας εγχείρησα; Σας βλέπω οκλαδόν και διαβάζεται κείμενο με τα σωληνάκια;». Του είπα ότι ήρθα να κάνω ένα σέρβις και να βγω. Στο δωμάτιο ήμουν εγώ και η γυναίκα μου, δίπλα, να κοιμάται, οι δυο μας.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved