Βάσια Παναγοπούλου:  «Έχω μια καλή σχέση με τον Μάνο Παπαγιάννη και ταίριαζε για αυτόν τον ρόλο»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω μια καλή σχέση με τον Μάνο Παπαγιάννη και ταίριαζε για αυτόν τον ρόλο»

Η Βάσια Παναγοπούλου μετά τον καβγά των Παυλίδου – Παπαγιάννη στα παρασκήνια του θεάτρου Χυτήριο όπου είναι παραγωγός στη νέα παράσταση που ανέβηκε επέλεξε τον ηθοποιό να ξανασυνεργαστούν. Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην επιλογή του Μάνου Παπαγιάννη για τον ρόλο αυτό.

Το «Χυτήριο» έχει δημιουργήσει κατά καιρούς πολλές... αναταράξεις από παραστάσεις.

Όταν ένας χώρος βγαίνει από την αφάνεια, είναι λογικό να συζητιέται πότε για καλό, πότε για κακό. Δουλεύουν άνθρωποι, όχι μηχανές. Άλλοτε θα έχουμε καλά θέματα, άλλοτε πιο επεισοδιακά, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Αυτό που με ενδιέφερε πάντα ήταν ότι μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που το ξεκίνησα και που δρα ως πολυχώρος, να μπορεί να τα βγάζει πέρα και να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, στη συνείδηση και στο όραμα που είχα να γίνονται ενδιαφέρουσες δουλειές.

Πόσο εύκολο είναι για σένα να πάρεις θέση αξιολογώντας το σωστό και το λάθος ανάμεσα σε περιστατικά που συμβαίνουν σε συναδέλφους σου; Αναφέρομαι στο θέμα του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου.

Όχι βέβαια, δεν είναι εύκολο, καθόλου. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη αυτή η αναταραχή, η οποία κακώς συνέβη, γιατί στο θέατρο όποιος πει ότι είμαστε όλοι μια παρέα και βγαίνουμε μαζί τα βράδια - μπορεί να γίνει κι αυτό, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Το θέατρο είναι ένας χώρος που είναι ανασφαλής κι έχει έντονο ανταγωνισμό, που πηγάζει από αυτή την ανασφάλεια και είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. θεωρώ ασυγχώρητο το γεγονός ότι πήρε διαστάσεις που ήταν πρωτοφανείς. Τσακώθηκαν δύο ηθοποιοί και ξαφνικά έγινε πρώτο θέμα παντού. Όλοι αυτοί που το έκαναν τόσο μεγάλο θέμα αναρωτήθηκαν μετά ότι είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει μια παράσταση;

Συνεργάζεσαι στην καλοκαιρινή σεζόν με τον Μάνο Παπαγιάννη στο ρόλο του «Λευτεράκη», όπως και με τη σύζυγο του, Αγγελική Δαλιάνη.

Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι ο κατεξοχήν ηθοποιός που του ταίριαζε να παίξει το ρόλο. Με αυτή τη λογική βρίσκεται στο θέατρο, χαίρει της εκτίμησής μου, όπως και των Ρέππα-Παπαθανασίου, οπότε ήταν φυσικό επόμενο. Ήταν τυχαίο το ότι αμέσως μετά στην επόμενη παράσταση είναι ο Μάνος. Επιλέξαμε ένα έργο στο οποίο ιδανικός πρωταγωνιστής θα είναι ο Μάνος. Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση, όχι «κολλητιλίκι», όπως πολύ καλή σχέση έχω με όλους τους συναδέλφους που έχω δουλέψει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved