Χρήστος Ζωτιάδης: «Δεν εννοούσα ότι ήθελα να τραγουδήσω στο σπίτι της Φαίης Σκορδά ημίγυμνος»
Showbiz

Χρήστος Ζωτιάδης: «Δεν εννοούσα ότι ήθελα να τραγουδήσω στο σπίτι της Φαίης Σκορδά ημίγυμνος»

Η εμφάνιση του στα Mad Awards χωρίς μπλούζα με τους κοιλιακούς και τα τατουάζ, του έδωσε πολλούς πόντους στην κούρσα αναζήτησης του νέου ωραίου προσώπου της ελληνικής pop σκηνής.

Και ενώ την επόμενη μέρα σχολιαζόταν παντού, ο Χρήστος Ζωτιάδης έκανε μία ακόμα κίνηση. Δήλωσε «θέλω να τραγουδήσω ημίγυμνος στη Φαίη Σκορδά» και αυτό που είπε ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει έναν ορυμαγδό από σχόλια σε όλες τις εκπομπές.

Δεν νιώθεις περίεργα που ξαφνικά σε αποκαλούν «εκείνος που είπε ότι θέλει να τραγουδήσει ημίγυμνος στη Φαίη Σκορδά»;
«Ήταν μια αυθόρμητη απάντηση. Για πλάκα έγινε. Επίσης, δεν εννοούσα ότι ήθελα να τραγουδήσω στο σπίτι της Φαίης Σκορδά ημίγυμνος, όπως είπαν. Με ρώτησαν κάτι, και η Φαίη μου ήρθε στο μυαλό, που για μένα είναι top σε όλα», λέει ο ίδιος στο Down Town.

Δώσε μου ένα σύντομο βιογραφικό σου. «Γεννήθηκα στις 2 Αυγούστου του 1986, στο Μαρούσι Λιοντάρι, καλό ζώδιο, καλλιτεχνικό. Μετά μετακομίσαμε στο Περιστέρι, Εκεί μεγάλωσα και εκεί μένω ακόμα. Άκουγα και ακούω ROCK μουσική. Έβραζε το αίμα μου από μικρός, ήθελα ένταση, είχα οργή και ήμουν φαν των Nirvana. Αλλά άκουγα και άλλες, πιο άγνωστες μπάντες, πολύ σκληροπυρηνικές», λέει και συνεχίζει: «Μικρότερος είχα μπάντα, τραγουδούσα, είχα άλλα σχέδια, αλλά μπαίνοντας στη διαδικασία να το κάνω επάγγελμα, έκανα πιο ώριμες σκέψεις. Ήθελα να επικοινωνήσω τη μουσική μου σε πιο μαζικό κοινό. Θέλω να ζω μέσα από αυτό κι έτσι έκανα τις επιλογές μου. Και αισθάνομαι ότι έκανα και καλές επιλογές μέχρι σήμερα»

Τι άλλο έκανες στην εφηβεία, εκτός από τη μουσική;

«Πολλές αλητείες. Ήμουν πολύ ανήσυχο παιδί. Επειδή ζωγράφιζα και έκανα πολλά graffiti σε τοίχους, με κυνηγούσαν. Ταυτόχρονα με το graffiti, τα μηχανάκια, τις αλητείες, έκανα και πολύ αθλητισμό. Έπαιζα πολύ ποδόσφαιρο. Γενικά, προσέχω πολύ το σώμα μου. Θέλω να είναι γυμνασμένο. Και ακόμα και τώρα, που έχω πολλές υποχρεώσεις, θα κάνω μια ώρα γυμναστική καθημερινά. Επίσης, διατροφή κάνω τα τελευταία οκτώ χρόνια. Προσέχω πολύ τι τρώω, τις ποσότητες και την ποιότητα της τροφής»

Δεν έχεις κάνει υπερβολές;

«Σαφώς και υπάρχουν μέρες που θα κάνω ακρότητες στο φαΐ, θα φάω πίτσα και πατάτες τηγανητές, αλλά χρειάζονται και αυτές για να μη ρουτινιάζουν η κατάσταση και το σώμα Οτιδήποτε ακραίο δεν μπορείς να το διατηρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου. Ακόμη και στη διατροφή», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved