Συνεργασία έκπληξη για Κότσιρα-Βανδή!
Showbiz

Συνεργασία έκπληξη για Κότσιρα-Βανδή!

Πρώτα ακούσαμε ότι η Δέσποινα Βανδή συζητούσε με τον επιχειρηματία γνωστού νυχτερινού κέντρου, ώστε να πραγματοποιήσει στο χώρο αυτό τις χειμερινές εμφανίσεις της στην Αθήνα.

Πρόσφατα η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε και όλοι μίλησαν για ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα που σχεδιάζει η δημοφιλής καλλιτέχνης και οι συνεργάτες της (σε σχέση πάντα με ότι έχει παρουσιαστεί από την ίδια στο παρελθόν).


Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Δέσποινα Βανδή φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον.........Γιάννη Κότσιρα!

Οι δύο τραγουδιστές φαίνεται να σκέφτονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να παρουσιάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό αλλά και για να χτυπήσουν τους ...«αντιπάλους» τους τον επερχόμενο χειμώνα που, όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα εξελίξεις στον χώρο των συνεργασιών, θα είναι έντονος μουσικά!

Πριν λίγο καιρό μάλιστα οι δύο καλλιτέχνες είχαν θεαθεί να περπατάνε μαζί και να συζητάνε κατά την κοινή τους έξοδο από το αεροδρόμιο. Αν λοιπόν τελικά οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και οι συζητήσεις οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα τότε πραγματικά θα μιλάμε για μια συνεργασία έκπληξη και για μια μουσική συνύπαρξη on stage με μεγάλο ενδιαφέρον!


Πηγή: tralala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved