Νάντια Μουρούζη: Το Παρίσι, ο γάμος και ο σύζυγός της
Showbiz

Νάντια Μουρούζη: Το Παρίσι, ο γάμος και ο σύζυγός της

Η Νάντια Μουρούζη αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Παρίσι μόνιμα και εκεί μάλιστα γνώρισε και τον άντρα της, ο οποίος είναι Έλληνας που ζει μόνιμα στο εξωτερικό;

«Ναι, ο Νίκος ζει στο Παρίσι από 21 χρονών. Είχε κάνει εκεί έναν πρώτο γάμο, από τον οποίο απέκτησε τρεις γιους. Διδάσκει Γεωλογία στη Σορβόνη» τόνισε στο Down Town.

-Πώς γνωριστήκατε;

«Σε μια ποιητική βραδιά. Παρότι ο Νίκος, εκτός από καθηγητής, είναι πάρα πολύ γνωστός και για τις ποιητικές του συλλογές στη Γαλλία, δεν τον ήξερα. Γενικά, είναι ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος. Έχει κάνει εξερευνήσεις στα βάθη των ωκεανών, στην Αρκτική και στις έρημους.»

-Τι ξεχωριστό είχε αυτός ο άνθρωπος που δεν είχατε ξανασυναντήσει σε άλλο σύντροφο σας στο παρελθόν;

«Μετά την πρώτη γνωριμία μας, άρχισα να διαβάζω ποιήματα του και κατάλαβα πως διαθέτει πολλές ευαισθησίες που μου ταιριάζουν. Μέσα από τα ποιήματα του τον αγάπησα. Επίσης, όταν κάποιος έρχεται και σου δίνει το χέρι χωρίς υστεροβουλία, αυτός ο άνθρωπος αξίζει.»

-Ήρθε, λοιπόν, την κατάλληλη στιγμή;

«Αυτό ακριβώς. Και μου έδωσε μια ουσιαστική σχέση και μια καινούργια οικογένεια»

-Και αποφασίζετε να τον παντρευτείτε.

«Παντρευτήκαμε μόλις στους τρεις μήνες σχέσης τον Ιούλιο του 2015, σε στενό κύκλο, στο δημαρχείο. Εμείς και δύο μάρτυρες μόνο. Γενικά, δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόταν γάμους, νυφικά και παιδιά και όμως, το φόρεσα τελικά.»

-Δεν είχατε ξανά παντρευτεί; Είχα την εντύπωση ότι μπορεί να είχατε κάνει δύο ή τρεις γάμους στο παρελθόν.

«Έχεις αυτή την εντύπωση γιατί όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες. Δεν είναι, όμως, έτσι. Τώρα παντρεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου, με τον σύντροφο μου.»

- Άρα, από εδώ και πέρα είστε και με τη βούλα μόνιμη κάτοικος Παρισιού;

«Και Παρίσι και Αθήνα. Στο Παρίσι δεν έχασα τον καιρό μου. Γνώρισα σκηνοθέτες του κινηματογράφου, όπως τον Φρανσουά Οζον, ηθοποιούς, ζωγράφους, θεατρικούς συγγραφείς, μουσικούς και κριτικούς τέχνης. Είδα πολλές θεατρικές παραστάσεις και χορό, πήγα σε συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής, σε εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής. Ό,τι πιο σύγχρονο γίνεται σήμερα στον χώρο της τέχνης. Πάνω απ' όλα, όμως, ήθελα να σπουδάσω κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, σχετικό με τη δουλειά μου. Έτσι, σπούδασα κινηματογράφο στη Σορβόνη και πήρα master σε Σενάριο-Σκηνοθεσία-Παραγωγή, πριν από έναν χρόνο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved