Χριστίνα Γκόλια: «Κάνω μουσικές παραστάσεις και projects που απορροφούν όλη μου την ενέργεια»
Showbiz

Χριστίνα Γκόλια: «Κάνω μουσικές παραστάσεις και projects που απορροφούν όλη μου την ενέργεια»

Η Χριστίνα Γκόλια έχει κάνει θέατρο και τηλεόραση. Έχει παίξει μια Αρμένισσα ντίβα της Λυρικής Σκηνής στα τηλεοπτικά «Παιδιά της Νιόβης» του Κώστα Κουτσομύτη, αλλά και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και στο «Πενήντα Πενήντα».

Έκανε αρχαία τραγωδία «Άλκηστη» με τη Λυδία Κονιόρδου, αλλά και «Σκουπίδια» του Γ. Ξανθούλη με τον Γιάννη Μπέζο στο «Αθήναιον». Και η λίστα φυσικά είναι πολύ πιο μεγάλη, μόνο που τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα φαίνεται να έχει δώσει την καρδιά της στο τραγούδι... Το φθινόπωρο μάλιστα έρχεται το νέο της CD ενώ ήδη κυκλοφορεί το ρυθμικό single που σε κάνει να θες να σηκωθείς να χορέψεις «Δεν φοβάμαι να ζήσω», σε στίχους Λάκη Παπαδόπουλου.

-Και παρά τις αρκετές εμφανίσεις σε θέατρο και σινεμά, τα τελευταία χρόνια ασχολείστε με το τραγούδι...

«Την τελευταία 8ετία το τραγούδι με έχει κερδίσει σχεδόν ολοκληρωτικά. Κάνω μουσικές παραστάσεις και projects που απορροφούν όλη μου την ενέργεια και τη σκέψη, Βέβαια κάποια στιγμή πολύ θα ήθελα να συνδυάσω και τις δύο μου ιδιότητες: υποκριτική και μουσική» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Κάτι σε μιούζικαλ δηλαδή, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μεγάλες πιένες στην αθηναϊκή σκηνή. Πού το αποδίδετε;

«Θα ήταν υπέροχο να συμμετάσχω κάποια στιγμή σε μιούζικαλ, που όντως ξαναγνωρίζει επιτυχία, όπως στο παλιό ελληνικό σινεμά. Τότε, την πανέμορφη εκείνη εποχή που απολαμβάναμε τη Ρένα Βλαχοπούλου ή τη Μάρθα Καραγιάννη. Βέβαια δεν είναι το ίδιο σήμερα, όμως χαίρομαι που ηθοποιοί και κοινό στρεφόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Πού αποδίδω αυτή την αναβίωση; Στο γεγονός ότι ο κόσμος "άντεχε" πριν από 10 χρόνια τα πιο "βαριά" τραγούδια, γιατί επέτρεπε στην ψυχή του να βυθιστεί στη θλίψη. Σήμερα, που έχει αμέτρητους άλλους λόγους να θλίβεται, θέλει να βγαίνει και να περνά καλά, να χαμογελά, να τραγουδά και να χορεύει με ρυθμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved