Ράκος ο Βέρτης με την δολοφονία του φίλου του, Μάθιου Στάικου
Showbiz

Ράκος ο Βέρτης με την δολοφονία του φίλου του, Μάθιου Στάικου

Φιλικές σχέσεις τόσο με τον ίδιο, όσο και με την οικογένεια του άτυχου επιχειρηματία είχε ο Νίκος Βέρτης. Τα ερωτήματα γύρω από την δολοφονία του ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Μάθιου Στάικου το βράδυ της Δευτέρας στο Τορόντο παραμένουν αναπάντητα.

Ο 37χρονος άντρας εκτός από φανατικός θαυμαστής του Νίκου Βέρτη, υπήρξε και διοργανωτής πολλών συναυλιών του που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια στο Τορόντο όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso.

Κι αυτό γιατί ο πρόωρα χαμένος επιχειρηματίας θαύμαζε τον αγώνα που έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής για να καταξιωθεί στο μουσικό πεντάγραμμο, αλλά και τη σεμνότητά του. Επίσης, θαύμαζε το γεγονός ότι ήταν παιδί μεταναστών και αυτοδημιούργητος, και αυτό έλεγε συνεχώς στους φίλους του στον Καναδά, με τους οποίους διασκέδαζε ακούγοντας τα τραγούδια του.

Μάλιστα, στις προθέσεις του δολοφονημένου ομογενούς, ο οποίος σε πλήθος άρθρων αναφερόταν ως ο «Έλληνας που έκανε τα κινητά τηλέφωνα ακόμη πιο έξυπνα», ήταν να δημιουργήσει και ένα ringtone στο οποίο θα ακουγόταν το μπουζούκι από το τραγούδι «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη. Και ενώ ο Μάθιου Στάικος προγραμμάτιζε ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να ακούσει τον πολύ καλό του φίλο live στο ΥΤΟΝ, το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο άδικα... O τραγουδιστής δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη ο καλός του φίλος δεν βρίσκεται στη ζωή και με βαριά καρδιά επικοινώνησε με το Τορόντο, προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για την κηδεία.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το φιλικό του περιβάλλον, είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρευρεθεί, καθώς οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο δεν θα του το επιτρέψουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved