Βαριές κουβέντες στο διαδίκτυο μεταξύ της Χρονοπούλου και της Σταρ Ελλάς ’93, Χριστίνας Μανούση
Showbiz

Βαριές κουβέντες στο διαδίκτυο μεταξύ της Χρονοπούλου και της Σταρ Ελλάς ’93, Χριστίνας Μανούση

Διαδικτυακή κόντρα μεγατόνων, με βαριές κουβέντες και υπονοούμενα, ξέσπασε ανάμεσα στη Νένα Χρονοπούλου και τη Σταρ Ελλάς 1993 Χριστίνα Μανούση. Η γνωστή ηθοποιός και η πρώην εστεμμένη διαπληκτίστηκαν... γραπτώς μέσω facebook.

Αφορμή στάθηκε ένα προσβλητικό post της δεύτερης σε ανάρτηση δημοσιεύματος με τίτλο «Λύγισε η Χρονοπούλου», το οποίο αφορούσε την έκθεση που έγραψε 12χρονη μαθήτρια με θέμα τον αγώνα που δίνει η Νένα για το «ιδιαίτερο» παιδί της, τον 13χρονο Χρήστο.

«Κι άλλοι έχουν παιδιά, αλλά δεν το κάνουν βούκινο κάθε τρεις και λίγο. Έλεος που μας κάνεις και μαθήματα ηθικής τώρα» σχολίασε το πρώην μοντέλο, προκαλώντας το μένος της ηθοποιού.

«Όταν λένε για μένα και το παιδί μου, γίνομαι χειρότερη από τις οχιές για να επιβιώσω. Έτσι σώθηκα από κάποιες σαν εσένα» απάντησε η Νένα, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο γυναίκες ήταν παλιές γνώριμες.

«Θυμάσαι που βγήκες στα καλλιστεία και έπαθαν όλοι σοκ γιατί περίμεναν άλλη να βγει πρώτη, αφού σε είχαν για δεύτερη; Τότε ήμουν στη “Λάμψη” και είχα όλη τη δημοσιότητα επάνω μου (που τόσο τη χρειαζόσουν) και κάναμε κολλητή παρέα. Σε στήριξα με την ψυχή μου ακόμα και όταν έκανες υπερβολές. Ξαφνικά σε πειράζει που μιλάω για το παιδί μου;» έγραψε εκνευρισμένη η ηθοποιός, δημοσιεύοντας μάλιστα μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν σε καλές στιγμές τους, μαζί και με τον πρώην σύζυγο της Χριστίνας Μανούση, Γιώργο Ζαφειράκη.

«Το παιδί μου το μεγαλώνω ΕΓΩΩΩΩ, δεν το πάσαρα στη μάνα μου και στον πατέρα μου. Δεν παίρνω διατροφή από κανένα, και δουλεύω πάντα» πρόσθεσε αμέσως μετά η Νένα.

«Ανέφερα κάτι για το παιδί εγώ;» έγραψε τότε η Σταρ Ελλάς 1993, σε μια προσπάθειά της να πέσουν οι τόνοι. Άδικα, όμως. Η γνωστή ηθοποιός είχε πάρει φόρα και τα post της αποκάλυπταν ιστορίες πιπεράτες και άγνωστες στο ευρύ κοινό. «Εκτίθεσαι» της αντιγύρισε η Χριστίνα Μανούση, για να λάβει την απάντηση της Νένας: «Εγώ να εκτεθώ; Από ποιον; Από σένα; Οχι, Χριστινάκι μου, δε γίνεται αυτό, όσο και να προσπαθήσεις, πολλά τα χρόνια της ταλαιπωρίας μου και ο σταυρός που κουβαλάω βαρύς».

Η κόντρα των δύο γυναικών όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Espresso, συνεχίστηκε με σφοδρές δηλώσεις και σχόλια, που άφησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους με το στόμα ανοιχτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved