Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το νέο ποστ στο Facebook και η αποκατάσταση της αλήθειας
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το νέο ποστ στο Facebook και η αποκατάσταση της αλήθειας

Πολλά γράφτηκαν κι άλλα τόσα ακουστήκαν για το πρόβλημα υγείας του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Ο ηθοποιός με ανάρτηση του στα social media ενημέρωσε το κοινό του πως δεν θα καταφέρει να είναι στη περιοδεία στους Αχαρνής λόγω αυτού του προβλήματος.

Ωστόσο ο ηθοποιός προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το θέμα της υγείας του, έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει:

«Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι γράφουν πολύ περίεργα πράγματα δεν έχω κάτι που δεν Ξεπερνιέται ούτε κάτι που δεν ελέγχεται ...θεωρώ σωστό απλά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ενημερώσω τους φίλους ότι δεν θα είμαι παρών γιατί πρέπει να με προσέξω....για μένα είναι σοβαρό γιατί δεν έχει μου έχει ξανατύχει, αλλά με λίγα λόγια δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο κάποιοι σκέφτονται....απλά χρειάζεται ο χρόνος που θα ήμουν στην περιοδεία να δοθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση όπως έγραψα και πριν, για να είμαι καλά για μετά ....και πάλι ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές να είσαστε όλοι καλά ? ? ?»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved