Ο Βερλής κάνει έκκληση για να σωθεί η μικρή Ελενίτσα
Showbiz

Ο Βερλής κάνει έκκληση για να σωθεί η μικρή Ελενίτσα

O Θοδωρής Βερλής καλεί την Πάολα και άλλους γνωστούς τραγουδιστές να βοηθήσουν έτσι ώστε να σωθεί η μικρή Ελενίτσα από την Κάτω Αχαϊα της Πάτρας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής των Τσιγγάνων, απευθύνει έκκληση μέσω της «Espresso» για ένα οκτάχρονο κορίτσι που πάσχει από σπάνιας μορφής εγκεφαλίτιδα.

«Θα στείλω μήνυμα στην Πάολα, που είναι της φυλής -γιατί το κοριτσάκι είναι Ρομά-, αν μπορεί να βοηθήσει!» είπε και συνέχισε: «Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πέτρος των Master Tempo και η Εβίτα Σερέτη έχουν ήδη προθυμοποιηθεί να συμβάλουν με όποιον τρόπο. Πηγαίνω πολύ συχνά στην Κάτω Αχαΐα για δουλειά κι έτσι με βρήκε η οικογένεια της οκτάχρονης Ελένης Καμπούρη. Ψάχνω μια πλατεία να διοργανώσω συναυλία, συζητάω με δημάρχους αν μπορούν να μας παραχωρήσουν έναν χώρο -όποιος μπορεί, σε όποια πόλη μπορεί-, αν και θα προτιμούσα στην Αθήνα, για να είναι μεγαλύτερη η προσέλευση του κόσμου» αναφέρει ο τραγουδιστής και προσθέτει: «Ήδη έχουν ξεκινήσει να στήνονται οι πρώτοι κουμπαράδες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Κλειστές κάλπες, όπου όσοι θέλουν μπορούν να συνεισφέρουν γι’ αυτόν τον σκοπό».

Ωστόσο, αυτό που κάνει ακόμα πιο τραγική την υπόθεση, για την οποία έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον ο Θοδωρής Βερλής, είναι μια δική του εμπειρία. «Πριν από επτά χρόνια έχασα τη 14χρονη αδελφή μου από την ίδια νόσο! Αρρώστησε στα 12 και πέθανε δύο χρόνια μετά. Είναι μια σπάνιας μορφής εγκεφαλίτιδα, που προσβάλλει μόνο κορίτσια. Όταν με πήρε τηλέφωνο η μητέρα της μικρής Ελένης, ήμουν κατά σύμπτωση καθ’ οδόν για Πάτρα και έτρεξα αμέσως στο σπίτι τους για να δω το παιδί. Δεν μου ζήτησε οικονομική βοήθεια, αλλά γνωρίζω ότι αυτή η ασθένεια έχει πολλά έξοδα. Τη μικρή τη βρήκα σε μια ξαπλώστρα, ενώ χρειάζεται ειδικό κρεβάτι και φάρμακα. Πρέπει να παίρνει αντιεπιληπτική αγωγή και χρήζει ειδικής περίθαλψης και φροντίδας» αναφέρει και προσθέτει: «Νοσηλεύτηκε και στη ΜΕΘ για πολύ καιρό. Είναι κρίμα ένα μικρό παιδί να υποφέρει και πολύ χειρότερο να φεύγει από τη ζωή! Είναι αμαρτία! Ας βοηθήσει καθένας όπως μπορεί!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved