Λασκαράκη: Τι συμβαίνει στην ζωή της; Η έξοδος και οι φήμες για νέο σύντροφο
Showbiz

Λασκαράκη: Τι συμβαίνει στην ζωή της; Η έξοδος και οι φήμες για νέο σύντροφο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χωρίσανε έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου. Εκείνος έχει προχωρήσει την ζωή του και είναι πλέον ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού. Τι συμβαίνει όμως με την Βάσω Λασκαράκη; Εκείνη είναι ξανά ερωτευμένη;

H εφημερίδα «Espresso» δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ηθοποιό να τρώει με τον Λευτέρη Σουλτάτο σε γνωστό steakhouse στο Μπουρνάζι.

Η ηθοποιός και ο σεφ, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πέρασαν την είσοδο του μαγαζιού αργά το βράδυ της Τρίτης και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των θαμώνων. Εκείνη, σχεδόν αμακιγιάριστη, φορούσε ένα αέρινο κίτρινο φόρεμα, ενώ ο γοητευτικός συνοδός της λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι

Εκεί τους περίμεναν ο συνάδελφος, καλός φίλος και κουμπάρος της ηθοποιού Μελέτης Ηλίας με την εντυπωσιακή σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά, οι οποίοι επέλεξαν για τη ζεστή καλοκαιρινή νύχτα ένα πιο casual ντύσιμο με βερμούδα και φόρμα, αντίστοιχα.

Η τετράδα, αφού αντάλλαξε φιλιά και αγκαλιές, κάθισε σε ένα μεγάλο τραπέζι δίπλα στις τζαμαρίες του μαγαζιού και ξεκίνησε να παραγγέλνει, ενώ στη συνέχεια έδειχνε να περνά τόσο καλά που και τα γέλια της αντηχούσαν στην αίθουσα!

Τα ζευγάρια αποχώρησαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα από το μαγαζί, το οποίο αποτελεί στέκι και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, που το επισκέπτεται με ανδροπαρέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved