Αν ισχύει μιλάμε για την επανασύνδεση της χρονιάς για την Ντορέττα!
Showbiz

Αν ισχύει μιλάμε για την επανασύνδεση της χρονιάς για την Ντορέττα!

Η σχέση τους είχε συζητηθεί αρκετά. Ήταν ζευγάρι για κάποιο διάστημα, ωστόσο είχαν δώσει τέλος στην σχέση τους. Πάντως λένε ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν πεθαίνουν. Και μπορεί και αυτή η περίπτωση να είναι μια ακόμα απόδειξη του γνωστού ρητού.

Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν πριν από λίγες μέρες σε πριβέ σούσι εστιατόριο στο Κολωνάκι, σε γνωστό πεζόδρομο. Η παρουσιάστρια και ο γοητευτικός ηθοποιός είχαν φροντίσει να επισκεφθούν το μαγαζί αργά το βράδυ, γύρω στις 23:00, καθημερινή, ώστε να αποφύγουν τον πολύ κόσμο και να απολαύσουν ήρεμα το φαγητό τους.

Ο Αντίνοος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της κι εκείνη δεν σταματούσε να χαμογελά. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ζευγάρι γελούσε συνεχεία κάνοντας αστεία ο ένας με τον άλλον, σαν να μην πέρασε μέρα από την στιγμή του πρώτου τους χωρισμού. Επιπλέον, οι πληροφορίες θέλουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου να ήταν ντυμένη casual και να μην έχει ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας έτσι την οικειότητα -και την άνεση που έχει με τον Αντίνοο Αλμπάνη. Πελάτες του καταστήματος ανέφεραν ότι το ζευγάρι αποχώρησε από το μαγαζί γύρω στις τα μεσάνυχτα, πιασμένο χέρι χέρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved