Μαργαρίτα Χατζηνάσιου: Οι συμβουλές του πατέρα της, το άλμπουμ της και η μουσικοθεραπεία
Showbiz

Μαργαρίτα Χατζηνάσιου: Οι συμβουλές του πατέρα της, το άλμπουμ της και η μουσικοθεραπεία

Η Μαργαρίτα Χατζηνάσιου ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της, Γιώργου, αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Margo» και θα κάνει συναυλίες, αλλά πάνω απ' όλα είναι μητέρα γι' αυτό αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της στα παιδιά της.

Η Μαργαρίτα Χατζηνάσιου εξήγησε τι ήταν εκείνο που την εντυπωσίασε και αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την μουσικοθεραπεία.

Πώς άλλαξε η καθημερινότητα της τώρα που προστέθηκε και η Margo στη ζωή της;

«Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Συνεχίζω να μελετάω πιάνο, να γράφω μουσική, να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο, να ασχολούμαι με τη μουσικοθεραπεία και να ταξιδεύω συχνά. Απλά θα έλεγα ότι έχει γίνει πιο πυκνή, αφού με την κυκλοφορία του άλμπουμ έχουν αρχίσει και οι πρόβες για την πρώτη μου συναυλία εδώ στη Γενεύη, μαζί με κάποιους από τους συντελεστές που συμμετείχαν στο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου και του Ντέιβ Εγκαρ φυσικά» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε κατά πόσο ο μπαμπάς της είναι αυστηρός κριτής. «Είναι πολύ αυστηρός, αλλά ευτυχώς έχει αρχίσει και μαλακώνει. Συμβουλή δεν μου έδωσε. Νομίζω πως έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο σχέσης που εμπιστεύεται τις επιλογές μου. Ωστόσο όταν ετοίμασα το υλικό, ήταν από τους πρώτους που το έστειλα να το ακούσει».

Γιατί την κέρδισε η μουσικοθεραπεία στις μουσικές της σπουδές;

«Είχα μόλις γυρίσει Ελλάδα από τις σπουδές μου στο Παρίσι, όταν πήγα να ακούσω έναν φίλο μουσικό που έπαιζε σε μια ημερίδα. Ήταν μια ημερίδα για τη μουσικοθεραπεία κι όταν έφυγα από εκεί δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια. Είπα, αυτό θέλω να το σπουδάσω. Όταν ξεκίνησα τις συνεδρίες με άτομα με ειδικές ανάγκες και συνειδητοποίησα μέσα από την εμπειρία πια τον βαθύ δεσμό που μπορούσα να αναπτύξω μαζί τους έχοντας ως γλώσσα μόνο τη μουσική, τότε κατάλαβα γιατί επέλεγα αυτό τον δρόμο. Πέρα από τα πολλά οφέλη της μουσικοθεραπείας και τη συνδρομή της στην ποιότητα της ζωής τους, η χαρά του να μπορώ να δίνω την ευκαιρία σε άλλους να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσα από τη μουσική και να βλέπω την πρόοδό τους είναι και θα είναι για μένα πάντα ανεκτίμητη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved