Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Αισθάνομαι γεμάτος»
Showbiz

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Αισθάνομαι γεμάτος»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος διανύει μια όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά του. 

Μπορεί να χώρισε, αλλά νιώθει ήρεμος και γεμάτος, αφού έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπάνε.

Επαγγελματικά, αισθάνεστε γεμάτος;

«Ναι. Συμμετέχω σε μια πολύ καλή δουλειά και ετοιμάζω κάτι καλό θεατρικά και τον χειμώνα»

Η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει πολλούς συναδέλφους σας, εσάς σας έχει αγγίξει;

«Με έχει επηρεάσει όπως κι όλο τον κόσμο. Τώρα, εξαρτάται από τον καθένα, σε τι βαθμό έχει ανοιχτεί. Εγώ δεν αγόρασα ποτέ κάποιο σπίτι, άρα δεν κινδύνευσα ποτέ να το χάσω. Όμως, όλοι έχουμε πληγεί από αυτή την ιστορία. Και οι αμοιβές δεν έχουν καμία σχέση με παλιότερα, όλα έχουν αλλάξει και όλος ο κόσμος προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα πραγματικότητα που ζούμε και που μάλλον αυτή θα είναι από δω και πέρα»

Με τον χρόνο είστε συμφιλιωμένος;

«Ναι, νομίζω ναι. Κοιτώντας δηλαδή τον εαυτό μου στον καθρέφτη, προς το παρόν μ'αρέσει αυτό που βλέπω, αισθάνομαι μια χαρά, αισθάνομαι νέος, ακμαίος και δυνατός. Δεν έχω απωθημένα. Αλλά το θέμα είναι να είμαστε καλά μέσα μας. Να έχουμε μεγαλώσει καλά»

Με τη μοναξιά είστε συμφιλιωμένος;

«Εγώ δεν τη λέω μοναξιά. Τη λέω μοναχικότητα και μου αρέσει πάρα πολύ. Μ' αρέσει να περνάω χρόνο μόνος μου, τα έχω καλά με τον εαυτό μου, δεν με τρομάζει ο χρόνος»

Τώρα είστε σε φάση μοναχικότητας; Γιατί πρόσφατα διαβάσαμε πως χαρίσατε από την τελευταία σας σχέση με μια νέα και όμορφη κοπέλα.

«Ναι. Σημασία έχει ότι κάθε φορά έχω το περιθώριο να επιλέγω πως θέλω να είμαι στη ζωή μου επειδή δεν έχω δεσμευτεί. Δεν με πειράζει να είμαι μόνος ούτε θα ψάχνω απεγνωσμένα να κάνω μια σχέση. Είμαι μια χαρά. Έχω φίλους, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω και περνάω καλά» είπε στο ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved