Κώστας Κόκλας: Η περιπέτεια της υγείας του του άλλαξε τη ζωή
Showbiz

Κώστας Κόκλας: Η περιπέτεια της υγείας του του άλλαξε τη ζωή

Ο Κώστας Κόκλας αναθεώρησε μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. 

Ο ηθοποιός είχε πάθει έμφραγμα, το οποίο τον έκανε ν' αλλάξει τον τρόπο ζωής και της συνήθειες του.

Βλέπω ότι κρατάς τσιγάρο. Καπνίζεις κανονικά, παρά το έμφραγμα που είχες πάθει πριν από δύο χρόνια;

«Δεν καπνίζω πια τρία πακέτα την ημέρα, όπως έκανα παλαιότερα. Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο, να μη στρεσάρομαι και να προσέχω τη διατροφή μου. Βέβαια, δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αλλά όταν έπαθα το έμφραγμα ήμασταν δέκα άτομα στον θάλαμο του νοσοκομείου και οι επτά δεν είχαν βάλει ποτέ στο στόμα τους τσιγάρο»

Τι μάθημα πήρες από αυτή την περιπέτεια υγείας;

«Να χαιρόμαστε τη ζωή, αλλά να μην το παρακάνουμε. Να μην τρώμε κάθε μέρα μπριζόλες, ας τρώμε και μια φακή κι ένα ψαράκι. Δεν είναι ανάγκη, επίσης, να ξενυχτάμε κάθε βράδυ. Το έχω αφήσει πίσω μου όλο αυτό με το έμφραγμα, αλλά, ναι, έμαθα πως η ζωή είναι μικρή και καλό είναι να τη χαιρόμαστε. Με μέτρο μεν, να τη χαιρόμαστε δε»

Είχες χάσει το μέτρο πριν πάθεις το έμφραγμα;

«Είχα χάσει το μέτρο γιατί ήταν και ο τρόπος ζωής μου τέτοιος. Δούλευα καθημερινά ατελείωτες ώρες. Πρώτα γύρισμα, μετά θέατρο και γυρνούσα σπίτι μου στη μία το βράδυ. Και αυτό είναι κάτι που έκανα είκοσι χρόνια τώρα. Λογικό ήταν να κλατάρει ο οργανισμός. Βέβαια, όλα αυτά είναι σχετικά, γιατί ξέρω ανθρώπους που έκαναν πολύ καλύτερη ζωή από εμένα και πάλι έπαθαν έμφραγμα. Απλώς πρέπει από μια ηλικία και μετά να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας, να κάνουμε τακτικά τις εξετάσεις μας, να παίρνουμε, τα φαρμακάκια μας κλπ.» εξήγησε στο DownTown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved