Ελένη Φιλίνη: «Δεν μου βγήκε ποτέ το συναίσθημα της μητρότητας»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Δεν μου βγήκε ποτέ το συναίσθημα της μητρότητας»

Η Ελένη Φιλίνη δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της, αφού υποστηρίζει πως είναι όσο νιώθει. 

Η ηθοποιός υπήρξε και παραμένει μια πολύ ωραία γυναίκα με πολλές κατακτήσεις στο ενεργητικό της.

Περνάς την κρίση της ηλικίας σου; Φοβάσαι τα γηρατειά;

«Καμία κρίση δεν περνώ. Όλα είναι σχετικά! Μια χαρά τα έχω βρει με την «Ελένη» εδώ και χρόνια! Δεν γερνούν όλοι οι άνθρωποι, κάποιοι μόνο μεγαλώνουν και ωριμάζουν! Στην ψυχή μας είναι τα γηρατειά! Εκείνη να μη γεράσει, τότε θα υπάρχει και κρίση και φόβος»

Τι ξέρεις πλέον για εσένα και τις δυνατότητες σου;

«Ξέρω ότι είμαι μαχήτρια, έχω μάθει να πολεμώ από μικρή. Εγώ τις γνωρίζω τις δυνατότητες μου στη τέχνη μου, από εκεί και πέρα τι να πάω να διεκδικήσω, ένα ρόλο; Πώς να τον διεκδικήσω; Υπάρχει εδώ καμία αξιοκρατία; Στο εξωτερικό πήγα σε 2 οντισιόν και ανάμεσα σε 800 άτομα με πήραν. Τώρα στις προτάσεις που μου έγιναν στο παρελθόν, χρειάστηκε να συμβιβαστώ σε κάποιες επαγγελματικές μου επιλογές. Εκεί που δεν διεκδικώ καθόλου είναι στα προσωπικά μου εκεί είμαι ή ναι ή όχι! Δεν το παλεύω καθόλου! Όπως και δεν ήμουν ποτέ, ανταγωνιστική με τον έκαστο σύντροφο μου»

Άντρας... άντρες στην ζωή σου... υπάρχει κάποιος, κάποιοι, που το έχεις μετανιώσει;

«Ίσως για έναν, δυο! Αλλά μέσα από τα λάθη μαθαίνεις... Αγαπήθηκα πολύ και αγάπησα κι εγώ. Έχω ζήσει πολύ όμορφες και μακροχρόνιες σχέσεις και πέρασα πολύ καλά. Ίσως κι αυτός είναι ο λόγος που αναζητώ, που μπορεί να ενόχλησε κάποια και βρίσκομαι σε αντιπαράθεση μαζί της. Δεν μπορώ όμως τώρα, να σου πω κάτι παραπάνω»

Έχεις κάνει σκηνές ζηλοτυπίας;

«Ο έρωτας πονάει... Δεν είναι χαρά ο έρωτας! Σε κάνει και σκέφτεσαι, σου δημιουργεί σενάρια στο μυαλό, ζεις καταστάσεις περίεργες, την επιθυμία να γνωρίσεις τον άλλον και να έρθει κάποια στιγμή και η αγάπη. Τώρα, εάν ζηλεύω δεν ξέρω, μια κτητικότητα πάντως την έχω, λόγω του ζωδίου που ανήκω! Είμαι ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη. Εκεί που βγαίνει το ένα, το διώχνει το άλλο»

Τους άντρες τους κοιτάζεις στο πορτοφόλι;

«Να με φλερτάρουν άνθρωποι που είχαν χρήματα, ίσως, αλλά εγώ ερωτευόμουν πάντα εκείνον που ήθελα εγώ! Δεν τους κοίταζα στο πορτοφόλι και αυτό το έχει δείξει η πορεία και η ζωή μου. Η μάνα μου πάντα έλεγε: «Παιδί μου το μόνο που πρέπει να σε ενδιαφέρει να είναι καλός άνθρωπος». Ποτέ δεν μου είπε βρες κάποιον με λεφτά! Καλή της ώρα εκεί που είναι... Επομένως μονίμως εγώ έψαχνα το καλό παιδί»

Δεν σου λείπει να έχεις ένα παιδί;

« Όχι! Αυτή είναι εσωτερική ανάγκη που ποτέ μου δεν την είχα. Γιατί αισθανόμουν εγώ παιδί. Έκρυβα μέσα μου ένα παιδί. Δεν ξέρω εάν μπορείς να με καταλάβεις. Ένα παΐδι πως θα έχει ένα άλλο παιδί να μεγαλώνει; Το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι τεράστια ευθύνη, να το μεγάλωσαν και να το κάνεις σωστό άνθρωπο σε μια κοινωνία που αύριο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν μου βγήκε ποτέ το συναίσθημα της μητρότητας. Είναι έντιμο αυτό που σου λέω. Μια χαρά είμαι έτσι, δεν μου λείπει τίποτα» εξήγησε στο full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved