Μάρκος Σεφερλής: Δικαστική διαμάχη για τον παιδότοπο
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Δικαστική διαμάχη για τον παιδότοπο

Ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται στα δικαστήρια με τους πρώην συνεταίρους του για τον παιδότοπο που είχαν ανοίξει.

Ο ηθοποιός έχει αποχωρήσει από την επιχείρηση, αφού όπως υποστηρίζει ο ίδιος μόνο ζημία είχε. Μάλιστα, έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook για να ενημερώσει το κοινό ότι δεν έχει καμία σχέση με τον παιδότοπο. Οι πρώην συνεταίροι του θεώρησαν ότι αυτό κάνει κακό στην επιχείρηση και έτσι θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στο δικαστήριο, στο οποίο η Έλενα Τσαβαλιά πήγε ως μάρτυρας για τον σύζυγό της.

«Είμαι η σύζυγος του κ. Σεφερλή. Εξακολουθεί να είναι εταίρος, αλλά έχει αποχωρήσει χρόνια, γιατί διαφωνεί με τον τρόπο διαχείρισης. Οι αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα ανακοινώνουν ότι ο ίδιος δεν βρίσκεται σε αυτόν το χώρο, πράγμα αληθές. Η εταιρεία εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το όνομα του και τη μορφή του στη σελίδα της, επιδιώκοντας να προσελκύσει κόσμο. Δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα μεταξύ τους, γι’ αυτό θέλησε να αποχωρήσει. Δεν ξέρω αν η εταιρεία έχει υποστεί ζημία, αλλά έχει υποστεί ο ίδιος, γιατί τον σταματούν συνεχώς στο δρόμο και του κάνουν για τον παιδότοπο παράπονα. Δεν έχει πρόθεση να κάνει άλλο παιδότοπο, αλλά έχει σπιλωθεί το όνομά του» ανέφερε η Έλενα Τσαβαλιά στο δικαστήριο.

Στο επιχείρημα της εταιρείας σχετικά με τη μη διαγραφή υβριστικών ή δυσφημιστικών σχολίων κάτω από τις ανακοινώσει του, η σύζυγός του εξήγησε ότι ποτέ δεν διαγράφει σχόλια κανενός και δεν μπορεί να είναι υπόλογος για όσα γράφουν άλλοι. «Ο κόσμος του λέει: "Εμείς ήρθαμε για σένα στον παιδότοπο κι εσύ δεν ήσουν". Του λένε: "Κανόνισα να κάνω πάρτι για το παιδί μου και δεν ήσουν". Οπότε, έπρεπε να το πει ότι έχει αποχωρήσει. Αυτά τα χρόνια, που ήταν μέσα στην εταιρεία, είχε μόνο ζημία. Ο λογιστής μας αυτό λέει. Έχει να πάει δυο χρόνια εκεί ο κ. Σεφερλής», υποστήριξε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved