Ανανιάδης-Γαζή: Όλη η αλήθεια για την κρίση στη σχέση τους και οι προσπάθειες επανασύνδεσης!
Showbiz

Ανανιάδης-Γαζή: Όλη η αλήθεια για την κρίση στη σχέση τους και οι προσπάθειες επανασύνδεσης!

Και ενώ πέπλο μυστηρίου κάλυπτε το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη σύντροφό του Μαρία Νεφέλη Γαζή, μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου τους, ο ηθοποιός ενίσχυσε τις φήμες χωρισμού του με την πρόθεσή του να μη μιλάει ξεκάθαρα γι' αυτό. Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες τους από βόλτα τους σε πάρκο του Γέρακα με τον γιο τους. Τι πραγματικά συμβαίνει όμως; 

Όπως ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο: «Δεν μιλάμε ακόμα για επανασύνδεση. Δεν είναι ακόμα μαζί. Εμείς θέλουμε να είναι μαζί. Είναι νέοι άνθρωποι και μπορούν να τα βρουν νομίζω. Υπάρχει κι ένα μωράκι που τους ενώνει πια. Είναι κρίμα να είναι χωριστά. Προς το παρόν συναντιούνται εκτός σπιτιού, στο πάρκο…».

Όσο για τον Άνθιμο Ανανιάδη, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις φήμες χωρισμού: «Οι στιγμές με το μωρό είναι ιδιαίτερες, είναι όλες σημαντικές. Είμαστε κοντά, αλλά είμαστε και λίγο μακριά, είμαστε δεμένοι και ζούμε πολύ όμορφα. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, είμαστε δυο άνθρωποι που υπεραγαπάμε ο ένας τον άλλον και το γεγονός ότι έχει βρεθεί μια ανεπανάληπτη ψυχή που είναι ο γιος μας, οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες στη γέννα τις οποίες περνάει οποιαδήποτε γυναίκα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό. Δεν μέναμε πριν μαζί, έμενε με τους γονείς της. Ήταν επιλογή της για να είναι κοντά στη μητέρα της, να έχει τη βοήθεια την οποία χρειάζεται και να είμαι εγώ κοντά όποτε μπορώ γιατί ήμουν 15 ώρες στο Dancing. Είναι κάτι πολύ μικρό και κάτι πολύ προσωπικό και οφείλω να σεβαστώ την ίδια, γιατί περνάει μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και οφείλουμε να εστιάσουμε στα όμορφα της υπόθεσης. Ήμασταν μαζί πριν από λίγο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved