Κώστας Κόκλας: «Το κοινό είναι ένα και το μυστικό είναι να μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Το κοινό είναι ένα και το μυστικό είναι να μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους»

Πώς έχει καταφέρει ο Κώστας Κόκλας να ξεφύγει από το «πολύ ποιοτικός για τους εμπορικούς και πολύ εμπορικός για τους ποιοτικούς»; Είναι από αυτούς που τον έναν χρόνο θα τον δούμε στην Επίδαυρο με αρχαία παράσταση και τον επόμενο σε ελαφριά κομεντί στην τηλεόραση.

«Ξέφυγα από αυτό γιατί ποτέ δεν το είδα έτσι. Δεν απευθύνεσαι ούτε σε ένα πολύ σοφιστικέ κοινό ούτε σε ένα πολύ λαϊκό κοινό. Το κοινό είναι ένα και το μυστικό είναι να μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάς. Το κοινό της Επιδαύρου είναι αυτό που γυρίζει κάθε βράδυ κουρασμένο από τη δουλειά του στο σπίτι και χαλαρώνει βλέποντας με τα παιδιά του ένα σίριαλ στην τηλεόραση, όπου τυχαίνει να παίζω και εγώ» τόνισε στο Down Town.

-Κάποτε ρώτησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη πώς βαθμολογεί από το μηδέν έως το δέκα τον εαυτό του ως ηθοποιό και απάντησε «δέκα με τόνο». Εσύ τι θα απαντούσες;

«Κοίτα, δεν μπορώ να βαθμολογήσω τον εαυτό μου, αλλά θα σου πω ένα μυστικό που, αφού θα σου το εξομολογηθώ, θα πάψει να είναι μυστικό. Είχε δίκιο ο Πέτρος σε αυτό που είπε, γιατί σ' αυτήν τη δουλειά -όσο σεμνός και ταπεινός κι αν είσαι- πρέπει μέσα σου να πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου. Δεν είναι καλό να το λες... έξω σου, αλλά μέσα σου πρέπει να το πιστεύεις με όλη σου τη δύναμη. Αλλιώς δεν υπάρχεις, θα σε καταπιεί η σκηνή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved