Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έγινα ένας άλλος άνθρωπος, πολύ πιο ενδιαφέρων νομίζω από τον παλιό»
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έγινα ένας άλλος άνθρωπος, πολύ πιο ενδιαφέρων νομίζω από τον παλιό»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδηςς πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες». Πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία της παράστασης;

«Αρχικά, είναι ένα πάρα πολύ γνωστό έργο, το Όποιο είναι καταγεγραμμένο στο DΝΑ μας. Κατά δεύτερον, τα μηνύματα του παραμένουν διαχρονικά. Μιλάει για μια Ελλάδα που βρισκόταν σε ανάπτυξη και για τους ξένους που διεκδικούσαν τα νησιά της για να χτίσουν ξενοδοχεία και βίλες, κάτι που γίνεται και σήμερα. Επίσης, ήταν μια Ελλάδα πιο ανάλαφρη, λιγότερο πιεσμένη, με προβλήματα, αλλά με πιο αισιόδοξους κατοίκους. Δεν πάθαιναν κατάθλιψη οι άνθρωποι όπως τώρα, τα αντιμετώπιζαν όλα» τόνισε στο Down Town.

-Εσύ βλέπεις παλιό ελληνικό σινεμά;

«Μα, με αυτόν μεγάλωσα. Στην εποχή μου, όταν ήμασταν παιδιά, περιμέναμε να έρθει Σάββατο βράδυ στην ΕΡΤ για να δούμε ελληνική ταινία. Και ένας από τους λόγους που ήθελα να γίνω ηθοποιός ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές που έβλεπα σε αυτές τις ταινίες.»

-Είδες ξανά την ταινία όταν πήρες τον ρόλο;

«Φυσικά και την είδα ξανά. Μου άρεσε, όμως, και πολύ ο ρόλος που παίζω τώρα Βρίσκω πολλά σημεία ταύτισης. Ο Πέτρος που υποδύομαι είναι ραλίστας, κάτι που έκανα κι εγώ στα νιάτα μου, όχι με αυτοκίνητα αλλά με μηχανές. Επίσης, του αρέσουν πολύ οι περιπέτειες με τις γυναίκες, που και σε αυτό ήμουν έτσι. Για να παίξω, λοιπόν, τον ρόλο έπρεπε να θυμηθώ τον παλιό Θανάση, πριν από τον γάμο. Γιατί μετά έγινα ένας άλλος άνθρωπος, πολύ πιο ενδιαφέρων νομίζω από τον παλιό.»

-Η διαδικασία της περιοδείας είναι δύσκολη για έναν ηθοποιό;

«Καθόλου. Εμένα μου αρέσει η περιοδεία και ειδικά φέτος, με αυτό τον θίασο. Και θεωρώ ότι σε αυτό το έργο, που διαδραματίζεται σε ένα νησί, ταιριάζει πολύ περισσότερο το καλοκαιρινό ανοιχτό θέατρο. Θα είναι ακόμη μεγαλύτερη η επιτυχία του. Εν κατακλείδι, είναι ένα έργο που δίνει χαμόγελο στο κοινό, τους κάνει να φεύγουν ευτυχισμένοι από το θέατρο και αυτό ως καλλιτέχνη μου δίνει χαρά, γιατί με κάνει να αισθάνομαι χρήσιμος, ότι προσφέρω. Και αυτό το νιώθουμε όλοι που συμμετέχουμε σε αυτή την παράσταση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved