Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Θεωρώ ότι, ενώ είναι ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, έχει ομοιογένεια»
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Θεωρώ ότι, ενώ είναι ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, έχει ομοιογένεια»

Στην εποχή μας οι δίσκοι έχουν γίνει πλέον συλλεκτικοί.

Κι εκείνη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μπορεί με τη φωνή και την ερμηνεία της να τους δίνει ακόμα περισσότερη αξία. Αυτή τη φορά η δουλειά είναι πολυσυλλεκτική. Ένας δίσκος, με όραμα, με θέμα, με άξονα, κυρίως εκείνη και τις δυνατότητες της, παρόλο που φέρει την υπογραφή πολλών δημιουργών.

Αν και πολυσυλλεκτικός, ο δίσκος ανταποκρίνεται στο θέμα και στο όραμα του. Λειτούργησαν όλοι οι δημιουργοί του προς αυτή την κατεύθυνση;

«Όλοι οι συνθέτες και οι στιχουργοί ήρθαν να δώσουν σ' εμένα τραγούδια. Τρία χρόνια, όσα μεσολάβησαν από την προηγούμενη δουλειά, ακούγαμε τραγούδια. Με γνωρίζουν πλέον πολύ καλά. Έχουν έρθει στις ζωντανές μου εμφανίσεις, έχουν δει τι μπορώ να πω και τι με ενδιαφέρει, οπότε μπορούν να μου δώσουν και το πιο κατάλληλο τραγούδι. Με βοήθησαν πάρα πολύ σ' αυτή την κατεύθυνση οι δημιουργοί της προηγούμενης δισκογραφικής μου δουλειάς, ο Μίνωας Μάτσας και η Ελένη Φωτάκη. Επειδή ήταν η πρώτη όχι πολυσυλλεκτική μου δουλειά, αυτοί οι δύο άνθρωποι με έβαλαν σε έναν τρόπο πιο ουσιαστικής επαφής με τους δημιουργούς και με όλο αυτό το κομμάτι της συνεργασίας, της ηχογράφησης μέσα στο στούντιο και της ανταλλαγής απόψεων. Δεν ήμουν συνηθισμένη σ' αυτή τη διαδικασία. Μετά από αυτή τη μαθητεία μπήκα στη νέα μου δουλειά πιο πλούσια και θέλησα να γνωρίσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν τα τραγούδια τους και να τους συμπεριλάβω και ενεργειακά και με τη συμβουλή τους. Οπότε, θεωρώ ότι, ενώ είναι ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, έχει ομοιογένεια», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved