Πέτρος Ξεκούκης: «Έχω τη μανούλα μου άρρωστη στο νοσοκομείο»
Showbiz

Πέτρος Ξεκούκης: «Έχω τη μανούλα μου άρρωστη στο νοσοκομείο»

Ο Πέτρος Ξεκούκης αυτό τον καιρό ετοιμάζεσαι για την καλοκαιρινή περιοδεία με το έργο «Γοργόνες και μάγκες». Ωστόσο δεν θα είναι εύκολο για εκείνον, καθώς η μητέρα του είναι άρρωστη.

-Ετοιμάζεσαι για περιοδεία;

«Ναι, με την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες». Η επιτυχία είναι αναμενόμενη, γιατί είναι μια παράσταση που αγαπήθηκε όλο το χειμώνα. Αυτό το σενάριο, το καταπληκτικό έργο του Γιάννη Δαλιανίδη, άγγιξε απ' όλες τις πτυχές. Αν ζούσε τώρα ο Γιάννης Δαλιανίδης, πιστεύω ότι εμάς θα έπαιρνε να κάνουμε αυτό το μιούζικαλ, γιατί όλοι μας αγαπήσαμε τόσο πολύ τους ρόλους αυτούς... Ο καθένας μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η περιοδεία αυτή σε βρίσκει σε μια δύσκολη στιγμή ζωής.

«Ακριβώς, έχω τη μανούλα μου άρρωστη στο νοσοκομείο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά οφείλω να κοιτάξω και την παράσταση. Αγαπώ πολύ τη μητέρα μου. Η μαμά είναι μαμά, η οικογένεια είναι οικογένεια και η παράσταση είναι παράσταση. Υπήρξε ένα πολύ μεγάλο συμβάν που έχει στιγματίσει τη ζωή μου, το 1994, όταν έπαιζα σε μια παράσταση με τον αείμνηστο Βασίλη Τσιβιλίκα και τον Κώστα Βουτσά, κι έκανα τα γυρίσματα της σειράς «Άγγιγμα ψυχής».

-Ποιο ήταν αυτό;

«Χαιρέτησα τον πατέρα μου, που λάτρευα, το πρωί στις 10:00, γιατί 11:30 είχα γύρισμα. Κάνω γύρισμα και στις 12:15, η ώρα που στιγμάτισε τη ζωή μου, μου τηλεφωνεί η μητέρα μου να μου πει ότι ο πατέρας μου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς. Ο Μανούσος Μανουσάκης μου είπε ότι δεν μπορούσα να σταματήσω τη σκηνή, γιατί δεν θα είχαν επεισόδιο να δείξουν σε τρείς ημέρες. Οπότε, έπρεπε να κάνω το γύρισμα.»

- Τι έκανες τότε;

«Έκλαψα για τον πατέρα μου... ήταν πολύ ξαφνικό. Στις 10:00 το πρωί τον είχα χαϊδέψει, τον είχα φιλήσει και είχα φύγει να πάω στο γύρισμα. Τελείωσα το γύρισμα στο 5:15 και δεν προλάβαινα να πάω στο Μέγαρα όπου μένω. Εκεί έχουμε το έθιμο να έχουμε το νεκρό με το φέρετρο μέσα στο σπίτι μας και να τον κλαίμε οι συγγενείς. Δεν προλάβαινα να πάω και πήγα απευθείας στο θέατρο, όπου έκανα δύο παραστάσεις κι έπαιξα κωμωδία, το έργο «Ό,τι πείτε υπουργέ μου». Ο πατέρας μου ήταν νεκρός στο σπίτι και δεν τον είχα δει. Έκανα την παράσταση, πήγα στο σπίτι στις 12:30 το βράδυ... Είχα να πάω από το πρωί. Φτάνοντας στο σπίτι έκλαψα, έμεινα εκεί, όπω5 έπρεπε να κάνω για τον πατέρα μου... Η κηδεία έγινε το πρωί, γιατί το απόγευμα έπαιζα πάλι διπλή παράσταση, κωμωδία, στο θέατρο «Περοκέ». Αυτό οφείλω να κάνω και τώρα, που η μανούλα μου είναι άρρωστη και βρίσκεται στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved