Γιώργος Βάλαρης: «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά»
Showbiz

Γιώργος Βάλαρης: «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά»

Ο Γιώργος Βάλαρης βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αναγνωρίσιμος στο κοινό. 

Αυτό είναι κάτι που δεν τον ενοχλεί, αφού θέλει ν' αφήσει πίσω του ένα έργο και να μιλάνε γι'αυτό.

«Δεν με ενδιαφέρει να δρέπω δάφνες. Δεν ήθελα ποτέ να λούζομαι στα φώτα. Δεν με ενδιαφέρει αποκλειστικά η δημοσιότητα. Να είμαι καλά στη δουλειά μου με αφορά. Και να έρχονται θεατές να μου λένε ότι έχουν δει τη δουλειά μου και περνάνε καλά. Δεν είναι ζητούμενο η αναγνωρισιμότα. Αλλά δεν είναι κακιά. Είναι παρηγορητικό να σου λένε ότι σε ξέρουν καλλιτεχνικά. Το θέατρο δεν το κάνουμε μόνο για την ψυχή μας, αλλά και για το κοινό. Και φυσικά είναι βάλσαμο ν’ αναγνωρίζεται το έργο που κάνω» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Όταν κάνεις εμπορικό θέατρο με εμπορικά ονόματα, ξέρεις ότι προκαλούνται σκάνδαλα. Εγώ κάνω καλά τη δουλειά μου και δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, Στη showbiz αρέσουν τα σκάνδαλα. Τα αφήνω να κάνουν τον κύκλο τους και να τηρώ ουδέτερη στάση. Εμένα με αφορά μόνο η περιοδεία της παράστασης Γοργόνες και Μάγκες που ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου από την Κύπρο. Μόλις γυρίσουμε από την Κύπρο θα ανακοινώσουμε το καστ για το μιούζικαλ «Μαριχουάνα Στοπ» και θα πάω μετά τρεις εβδομάδες κάπου μακριά με τα κείμενα. Να ξεκουραστώ και να μελετήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved