Η σωσίας της Χατζηβασιλείου. Θα πάθετε πλάκα με το πόσο ίδιες είναι! "Χωρισμένες στη γέννα…"
VIDEO

Η σωσίας της Χατζηβασιλείου. Θα πάθετε πλάκα με το πόσο ίδιες είναι! "Χωρισμένες στη γέννα…"

Με μια ματιά στις φωτογραφίες των δυο κυριών παθαίνεις ένα… σοκ με το πόσο ίδιες είναι.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει βρει την σωσία της. Πρόκειται για την Τουρκάλα Seren Serengil, η οποία είναι ίδια με την Ελληνίδα παρουσιάστρια! Η ομοιότητα των δυο γυναικών είναι εκπληκτική.

Μάλιστα η παρουσιάστρια του Alpha όταν ενημερώθηκε για το πόσο μοιάζουν, εντυπωσιάστηκε και ζήτησε να την φέρει στην εκπομπή της στην Ελλάδα. «Κάναμε μια προσπάθεια να τη φέρουμε στην εκπομπή, να κάνουμε ένα ωραίο “Πακέτο” με μένα, αλλά κάποιο διαδικαστικό, τεχνικό θέμα μάς καθυστέρησε! Ενδέχεται όμως να το κάνουμε μελλοντικά» αποκαλύπτει στην «Espresso».

«Το ξέρω εδώ και πολλούς μήνες ότι υπάρχει μια Τουρκάλα που μοιάζουμε. Μια φίλη μου που τη βρήκε στο Instagram, με ενημέρωσε και μου έστειλε και φωτογραφίες της. Η ομοιότητα είναι πραγματικά εκπληκτική! Οταν είδα τις φωτογραφίες για πρώτη φορά, είπα: “Δεν μπορεί! Είμαι εγώ!”».

serenserengil's profile pictureserenserengilFollowOptions8,658 posts1.3m followers378 followingSeren Serengil ❤️ Menajerlik - Merih yılmaz 05324424017 @merihh35 İletişim @serkandagistan ❤️Beni benimle bırak❤️?youtu.be/0D3UeiW0s10❤️Öne Çıkanlar❤️Öne ÇıkanlarÖne ÇıkanlarVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoVideoInstagramInstagramSearchSearchFind PeopleActivity FeedProfileABOUT USSUPPORTBLOGPRESSAPIJOBSPRIVACYTERMSDIRECTORYPROFILESHASHTAGSLANGUAGE© 2018 INSTAGRAMPreviousNextserenserengil's profile pictureserenserengil•FollowClick video for soundVideoLikeCommentSave955,470 viewsserenserengilPastamız da @whiteandgoldpastry den şahane olmuş❤️?inci_aksesuareEylül'e çok varr...?4 DAYS AGOAdd a comment…More optionsClose

Pastamız da @whiteandgoldpastry den şahane olmuş❤️?

A post shared by Seren Serengil ❤️ (@serenserengil) on


Include captionCopy Embed CodeBy using this embed, you agree to Instagram's API Terms of Use.Close

GALLERY