Κατερίνα Γερονικολού για Ντάνο: «Ο Γιώργος δουλεύει σκληρά και με συνέπεια σε αυτό που κάνει»
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού για Ντάνο: «Ο Γιώργος δουλεύει σκληρά και με συνέπεια σε αυτό που κάνει»

Η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου στην επιτυχημένη σειρά "Το τατουάζ". 

Δείτε τι λέει γι' αυτόν...

Εντάξει, είπαμε πως ο χρόνος θα δείξει! Πες μου τότε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο, με τον οποίο είστε τηλεοπτικοί παρ- τενέρ. Του έχει γίνει «πόλεμος» γιατί τόλμη- σε να παίξει.

Κοίτα, καταλαβαίνω πως σε μια δύσκολη περίοδο και για τον κλάδο των ηθοποιών, όπου η ανεργία μαστίζει, φαίνεται κάπως το να παίζει σε μια σειρά ένας εκτός χώρου. Από την άλλη, όμως, ο Γιώργος δουλεύει σκληρά και με συνέπεια σε αυτό που κάνει και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Σκύβει με αγάπη στο στοίχημά του αυτό και δεν κοροϊδεύει, ούτε το κάνει για να το κάνει. Του δόθηκε μια ευκαιρία και αποδεικνύει πως τα έχει καταφέρει σε ό,τι του ζητήθηκε. Εχει αμεσότητα, απεύθυνση, είναι καλός συνεργάτης, αλλά και πάρα πολύ καλό παιδί!

Πάμε και στην ταινία «Bachelor», όπου η ηρωίδα που παίζεις έχει περάσει από σα- ράντα κύματα με τον ήρωα που υποδύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Από σαράντα κύματα και έρχονται και και- νούργιες ανατροπές σε αυτό που γυρίζου- με τώρα. Πήγαν να παντρευτούν, υπήρξε απιστία, χώρισαν, ξαναβρίσκονται.

Πώς θα τους δούμε στη νέα ταινία;

Θα τους δείτε όπως τους θέλει το σενάριο! Είναι νωρίς για να προδώσουμε στοιχεία.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved