Μαρία Λουίζα Βούρου: Δέχτηκε πρόταση γάμου με... κινηματογραφικό τρόπο στη Μύκονο!
Showbiz

Μαρία Λουίζα Βούρου: Δέχτηκε πρόταση γάμου με... κινηματογραφικό τρόπο στη Μύκονο!

Παρουσία των θαµώνων ενός από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της Μυκόνου και σε ιδιαίτερα φορτισµένη συγκινησιακά ατµόσφαιρα, η Μαρία Λουίζα Βούρου έζησε µια από τις πιο όµορφες στιγµές της ζωής της µε τον σύντροφό της Γιάννη Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι βρέθηκε για το τριήµερο του Αγίου Πνεύµατος στο Νησί των Ανέµων για να ξεκουραστεί και να ξεφύγει από την καθηµερινότητα, όµως ούτε η όµορφη παρουσιάστρια της εκποµπής «Όλα καλά» του Μακεδονία ΤV δεν περίµενε πως ο αγαπηµένος της, ο οποίος είναι στέλεχος γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, της επεφύλασσε µια από τις πιο όµορφες και µεγάλες εκπλήξεις της ζωής της. Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, η Μαρία-Λουίζα απολάµβανε ανέµελη και ανυποψίαστη αυτή την ερωτική απόδραση µε τον σύντροφό της, όταν δέχθηκε πρόταση γάμου! «Είναι κάτι που ήξερε ότι κάποια στιγµή θα συνέβαινε, όµως ο κινηµατογραφικός τρόπος και ο χρόνος που επέλεξε να το κάνει ο σύντροφός της την ενθουσίασαν», σχολιάζει στενός φίλος του ζευγαριού, που έµαθε εκ των υστέρων τι είχε συµβεί. Όπως περιγράφει ο ίδιος άνθρωπος: «Την ώρα που απολάµβαναν το δείπνο τους, εκείνος έσκυψε προς το µέρος της και της παρουσίασε ένα υπέροχο µονόπετρο ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. Ο κόσµος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο και απολάµβανε την όµορφη βραδιά και τις εκλεκτές γεύσεις στα διπλανά τραπέζια, αντιλήφθηκε τι γινόταν ανάµεσα στο ζευγάρι. Γι’ αυτό και οι θαµώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήµατα, µε τη Μαρία-Λουίζα να δείχνει πραγµατικά σαστισµένη, µιας και όλα είχαν συµβεί ξαφνικά και αναπάντεχα. Αν και δεν άκουσαν τι απάντησε η όµορφη παρουσιάστρια, η λάµψη στα µάτια της µαρτυρούσε το πολυπόθητο ‘‘ναι’’ που του ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που αγκαλιάστηκαν τρυφερά».
Το ζευγάρι, σύµφωνα µε πληροφορίες, δεν έχει αποφασίσει την ηµεροµηνία που θα διεξαχθεί ο θρησκευτικός γάµος, το σίγουρο είναι, όµως, ότι θα προηγηθεί πολιτικός γάµος για να αποφύγουν ως µέλλοντες γονείς την ατέλειωτη γραφειοκρατία που συνήθως συνοδεύει τη γέννηση ενός παιδιού, όταν δεν έχει προηγηθεί η επίσηµη ένωση. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι ο γάµος τους να γίνει στο αγαπηµένο νησί της παρουσιάστριας, την Άνδρο. Μέχρι τότε θα απολαµβάνει την όµορφη περίοδο της εγκυµοσύνης της. Η ίδια αποφεύγει για την ώρα να µιλά ανοιχτά γι’ αυτό, αν και οι τελευταίες της εµφανίσεις στην εκποµπή που παρουσιάζει καθηµερινά έχουν αρχίσει και προδίδουν το γλυκό µυστικό της, αφού η κοιλίτσα της έχει αρχίσει και φουσκώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved