Δημήτρης Μακρυνιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την αδελφή του Μαζωνάκη, Βάσω!
Showbiz

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την αδελφή του Μαζωνάκη, Βάσω!

Αµεσος και ευθύς, ο γοητευτικός ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μακρυνιώτης που παρακολουθούμε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται, όµως την ίδια στιγµή θέλει να διαφυλάξει τη σχέση του µε την όµορφη σύντροφό του.

Ο ίδιος αρκείται να παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι µε τη Βάσω Μαζωνάκη εδώ και περίπου έναν χρόνο: «∆εν υπάρχει λόγος να µιλάω για τα προσωπικά µου, αλήθεια. Εγώ ζαχαροπλάστης είµαι. ∆εν νοµίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσµο το γεγονός ότι είµαι µε τη Βάσω. Ποιος είµαι εγώ; ∆εν είµαστε δηµόσια πρόσωπα. Ούτε εγώ ούτε η Βασούλα».

Πάντως, τόσο η Βάσω όσο και ο ∆ηµήτρης συχνά µοιράζονται µε τους χιλιάδες followers που έχουν στα social media κοινές φωτογραφίες από εξόδους, µίνι διακοπές και τρυφερά ενσταντανέ τους. Γιατί, εκτός από την κοινή τους αγάπη στη… ζάχαρη, λατρεύουν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Πάντως, ο ∆ηµήτρης διατηρεί άριστη σχέση µε τον Γιώργο Μαζωνάκη, καθώς εκτιµούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον και µάλιστα κάνουν και πολύ καλή παρέα.

Ο ∆ημήτρης Μακρυνιώτης µιλά στη Realnews για την άριστη εικόνα που έχει σχηµατίσει για τη Φαίη Σκορδά ως άνθρωπο, καθώς από την πρώτη στιγµή της γνωριµίας τους µέχρι σήµερα τρέφουν αµοιβαία εκτίµηση ο ένας για τον άλλον: «Εχω απίστευτη συνεργασία µε τη Φαίη. Είναι λες και συνεργαζόµαστε χρόνια. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος, απίστευτα σοβαρή. Για πολύ λίγους ανθρώ πους στη ζωή µου έχω σχηµατίσει τέτοια καλή γνώµη. Είναι εξαιρετική».

Ο γνωστός pastry chef, µετά από αυτή την επιτυχηµένη τηλεοπτική του συνεργασία, ανοίγει τα φτερά του για άλλες... γλυκές περιπέτειες: «Μέσα στους επόµενους δύο µήνες θα κάνω πάρα πολλά ανοίγµατα. Μόλις ‘‘ανέβηκε’’ το site µου www.dimitriosmakriniotis.gr, το οποίο είναι το... καλύτερο site ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Το έφτιαξε ένας άνθρωπος ο οποίος είναι γίγαντας στον χώρο της πληροφορικής, ο Νίκος Ηλιόπουλος, που εργάζεται στην Google στο Μαϊάµι. Επίσης, είναι έτοιµη η κουζίνα µου για το κανάλι µου στο YouΤube και σύντοµα αναλαµβάνω µια σχολή ζαχαροπλαστικής».

Ενόψει καλοκαιριού και µε τέτοια µεγαλεπήβολα σχέδια, η σκέψη για διακοπές µάλλον φαντάζει πολύ µακρινή. Οµως, αυτό δεν δείχνει να τον πτοεί καθόλου. «Αν κάνεις αυτό που αγαπάς, πάντα διακοπές κάνεις. ∆εν µε πιέζει κανείς για να αναλαµβάνω όλες αυτές τις δουλειές. Το κάνω από ευχαρίστηση», λέει ο ∆ηµήτρης, ο οποίος σίγουρα, µεταξύ άλλων, θα περάσει λίγο χρόνο µε την 4χρονη κόρη του Μιχαέλα, που έχει αποκτήσει από προηγούµενο γάµο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved