Αθηνά Μαξίμου: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξαρτηθώ από κάτι»
Showbiz

Αθηνά Μαξίμου: «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξαρτηθώ από κάτι»

Τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση περνά σοβαρή κρίση και για πολλούς γνώστες του χώρου βρίσκεται στο πικ της παρακμής της.

Η δική της συμμετοχή στην τηλεόραση ήταν πάντα μετρημένη. Ο λόγος για την Αθηνά Μαξίμου

«Προσπαθώ να κάνω πράγματα που με ερεθίζουν και όχι πράγματα απλώς για να βρίσκομαι στο προσκήνιο. Αν και αγαπώ την τηλεόραση, δεν παρακολουθώ πολύ. Βλέπω ειδήσεις και προτιμώ να παρακολουθήσω μία ταινία παρά τα προγράμματα που υπάρχουν. Αν κάποιος με ρωτήσει τι είναι το Survivor, δεν ξέρω τι να του απαντήσω. Έχω δει τρία δευτερόλεπτα. Κατά καιρούς βγαίνουν προγράμματα προκειμένου να σοκάρουν ή να εντυπωσιάσουν. Στόχος είναι να μη θέσουν το κοινό στη διαδικασία να σκεφτεί» ξεκαθαρίζει η ίδια μιλώντας στο People

Μετρημένη εξίσου είναι και η δραστηριότητά της στα social media. «Έχω Facebook και Instagram, ωστόσο μπαίνω μία φορά την εβδομάδα. Για κάποιο λόγο αυτή η ταχύτητα με απωθεί. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα μέσο για να επικοινωνήσεις τη δουλειά σου. Ο καθένας κινείται βάσει αυτού που έχει ανάγκη. Όλοι όσοι εκτίθενται κρίνονται».

Τα social media και η χρήση του Διαδικτύου έχουν προκαλέσει εθισμό σε χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως. Εκείνη έχει εξαρτήσεις; «Δυστυχώς καπνίζω. Δεν έχω άλλες έξεις που θα με κάνουν να πω πως αυτοκαταστρέφομαι. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξαρτηθώ από κάτι. Καλύπτω τα κενά μου με άλλους τρόπους» ξεκαθαρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved